Artisan απόκρεων δωρεάν δρώμενα για έφηβους και ενήλικες!

Πλησιάζει η μεγάλη γιορτή των απόκρεων και έχουμε ετοιμάσει άλλο ένα δωρεάν δρώμενο για το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023 με θέμα “Λόγος, Μάσκα, Ψυχή”. 

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Καΐρη  στο εστιατόριο “Παρέα” όπου οι γλυκύτατοι κ.Κώστας και κ. Κική μας παραχωρούν  τη φιλόξενη αυλή τους με τη μοναδική θέα στο απέραντο γαλάζιο. Το πρωί στις 11:00, σας περιμένουμε με  πολλές επιλογές υλικών για να συνθέσετε την πολύ προσωπική σας αφήγηση. Το εργαστήριο θα έχει συγκεκριμένο αριθμό θέσεων και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στις σελίδες μας ARTISAN ART IS A NEED,  Andros Artisans με μήνυμα. 

Εισήγηση και καθοδήγηση εργαστηρίου Αριστέα Γράβου.

Και!! Το πιο σημαντικό!!!!

Η Artisan τιμά τους Α. Χατζηθεοδώρου και Λ. Γαλανό και οργανώνει δωρεάν καλλιτεχνικά δρώμενα

Πρίν από αυτό και λίγο πριν το πρώτο ψυχοσάββατο του χρόνου, είναι χαρά μας να σας ανακοινώσουμε πως τιμούμε μαζί με όλους σας, τη μνήμη των συμπολιτών μας Ανέστη Χατζηθεοδώρου και Λεωνίδα Γαλανού, ύστερα από παράκληση όλων όσων συμμετέχουν στον εορτασμό του καρναβαλιού. 

Σκίτσα από τη ζωή τους και τη συμμετοχή τους επίσης στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού σχεδιάστηκαν και τυπώθηκαν σε πανό το οποίο θα είναι αναρτημένο από σήμερα και μέχρι και την Καθάρα Δευτέρα  στην παιδική χαρά απέναντι από την Καΐρειο βιβλιοθήκη προς τιμήν τους. Η ψυχή είναι η πνοή του θεού μέσα μας, ένα αθάνατο πνευματικό δημιούργημα. Είναι όμορφο και ζεσταίνει τις καρδιές μας όταν το αγκαλιάζουμε με τη μνήμη μας, κρατώντας το ζωντανό κοντά μας. Είναι κάτι που προσφέρουμε με πολλή αγάπη και συγκίνηση. 

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλή σαρακοστή.

Πολιτιστικό Δίκτυο Τέχνης Και Εκπαίδευσης

           ΑRTISAN ART IS A NEED

                        Δημιουργός 

                     Αριστέα Γράβου

Η Artisan τιμά τους Α. Χατζηθεοδώρου και Λ. Γαλανό και οργανώνει δωρεάν καλλιτεχνικά δρώμενα

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.