Τους λόγους διαγραφής του κ. Νίκου Μουστάκα αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπου ο δήμαρχος Άνδρου κ. Δ. Λοτσάρης απαντώντας στα εύλογα ερωτήματα που ανέκυψαν από την απόφασή του.

Το Δελτίο τύπου

Η διαγραφή του κ. Νίκου Μουστάκα από μέλος της παράταξης «Μαζί για την Άνδρο», αποφασίστηκε ομόφωνα σε συνεδρίαση των μελών της, χθες, Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023.

Στην εν λόγω συνεδρίαση δεν παρευρέθηκε ο κ. Μουστάκας παρότι είχε κληθεί και παρότι γνώριζε ότι αποτελούσε βασικό θέμα συζήτησης.
Η συμπεριφορά του αποδεικνύει την συστηματική απόστασή του, εδώ και πάρα πολύ καιρό από την διοίκηση, την άρνηση στήριξης στο έργο της, καθώς και την δημόσια συμπόρευσή του με την αντιπολίτευση.
Να σημειωθεί ότι η συνεδρίαση έγινε με τηλεδιάσκεψη, γεγονός που επέτρεπε στον κ. Μουστάκα να παρευρεθεί από οποιοιδήποτε σημείο και αν βρισκόταν, απλά με την χρήση ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή ή ακόμη και του κινητού του.
Μετά όλα τα ανωτέρω ζητήθηκε από τον Νίκο Μουστάκα πλέον να παραδώσει τη δημοτική έδρα που κατέχει, σύμφωνα με την ιδρυτική διακήρυξη της δημοτικής παράταξης, την οποία και ο ίδιος έχει υπογράψει.
Όλοι οι υπόλοιποι συνεχίζουμε το έργο μας μέχρι τις εκλογές με βάση όλα όσα επαγγελθήκαμε και υλοποιούμε καθημερινά.
 
– Χωρίς να υπολογίζουμε το περιβόητο πολιτικό κόστος.
– Χωρίς να υποχωρούμε και να διαπραγματευόμαστε με οποιονδήποτε βάζει προσωπικές και πολιτικές στρατηγικές πάνω από τους κοινούς μας στόχους, τελικά πάνω από την ίδια την Άνδρο μας.
 
Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
«ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ» & ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ
 
ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ:
 
ΑΘΗΝΑ ΜΑΚΡΗ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΣΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΒΕΝΕΤΙΚΗ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΗΝΙΑΚΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΠΑΛΛΑΣ
Η “απάντηση” Ν. Μουστάκα
 
“Μόλις ενημερώθηκα από δημοσίευση στο προφιλ Facebook του Δημάρχου ότι έχω διαγραφεί από χθες από τη παράταξη «Μαζί για την Άνδρο». Παράλληλα, συμφωνα με την απόφαση Δημάρχου ( 28/Β/2023 ) επανακαθορίζεται η αρμοδιότητα μου ως Αντιδήμαρχος για τον συντονισμό του προγράμματος «Γαλάζιες σημαιες». Για οτιδήποτε νεότερο θα σας κρατώ ενήμερους”.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Χθες Τετάρτη τον διέγραψε και σήμερα Πέμπτη του επανακαθορίζει τα καθήκοντα Αντιδημάρχου; Μην ασχολείστε μαζί του κύριε Μουστάκα, έχει αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια (κι όχι σφοντίλια).

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.