ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Απαγόρευση κυκλοφορίας σε οδικό τμήμα της Χώρας.

Λόγω διεξαγωγής της παρέλασης των Καρναβαλικών αρμάτων στη Χώρα, απαγορεύεται την Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 από 2 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα  η κυκλοφορία κάθε είδους οχημάτων στο οδικό τμήμα της Χώρας από τα Πευκάκια μέχρι και την είσοδο της Αγοράς.

Για τις ώρες αυτές, η μετακίνηση από και προς το Νειμποριό θα εξυπηρετηθεί από την περιφερειακή οδό (Παρακαμπτήριος από Άγιο Σπυρίδωνα).

Επιπλέον, συστήνουμε από το πρωί της Κυριακή 26/02 μέχρι και τις 6 το απόγευμα να αποφευχθεί η στάθμευση οχημάτων από Πευκάκια μέχρι και την είσοδο της Αγοράς.

Ακόμη, για τη διευκόλυνση κατοίκων και επισκεπτών του τριημέρου, η πίσω αυλή του Δημοτικού Σχολείου Χώρας θα παραμείνει ανοικτή ως χώρος στάθμευσης έως και την Καθαρά Δευτέρα.

Όσοι σταθμεύσουν σε αυτό, παρακαλούνται να έχουν αποσύρει τα οχήματά τους μέχρι τις 6 το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, 27/02/2023.

Ευχαριστούμε ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.