«Έμφυλη βία: Μην προσπερνάς» 11.3.2023 ΆνδροςΜε σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και στόχο στην εκ θεμελίων αντιμετώπιση των πολλαπλών διαστάσεων της έμφυλης βίας, η Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ), σε συνεργασία με τη CMT Prooptiki, σας προσκαλούν στην Ημερίδα που πραγματοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος «Προαγωγή της Ισότητας των Φύλων και Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας στις Κυκλάδες», με θέμα «Έμφυλη βία: Μην προσπερνάς», η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Άνδρο, το Σάββατο, 11 Μαρτίου, 17.00-19.30. Μετά το τέλος των ομιλιών θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας μικρού μήκους «Every Sunday.

Στην ημερίδα θα πραγματοποιηθούν εισηγήσεις από την κ. Αλεξάνδρα Πάλλη, Κλινική Ψυχολόγος PhD – Ψυχοθεραπεύτρια, Επιστημονικά Υπεύθυνη του Έργου και την κ. Μαργαρίτα Χαλά, Coach Ενδυνάμωσης, Leader Womentors, Wonder Women of Greece, ενώ θα απευθύνουν χαιρετισμό εκπρόσωποι τοπικών φορέων και η σκηνοθέτης της ταινίας.
Σάββατο, 11/03/2023, 17:00 – 19:30

Συνεδριακή αίθουσα του ΕΠΑΛ ΑΝΔΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙΡΗ – Χώρα Άνδρου
Βρείτε την φόρμα εγγραφής εδώ: https://bit.ly/androsevent
Το έργο «Προαγωγή της Ισότητας των Φύλων και Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας», που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active Citizens Fund υπό τη διαχείριση του Ιδρύματος Μποδοσάκη και του SolidarityNow, στοχεύει στην εκπαίδευση του πληθυσμού των Κυκλάδων σε θέματα ισότητας των φύλων, καθώς και στην ενημέρωση του ευρύτερου κοινού σχετικά με τη φύση, διασπορά και έγκαιρη πρόληψη περιστατικών έμφυλης βίας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα εδώ: https://gbvcyclades.epapsy.gr/
Active citizens fund Greece EEA and Norway Grants Bodossaki Foundation – Ίδρυμα Μποδοσάκη SolidarityNow Norwegian Embassy in Athens

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.