Με 111.660,00 € επιχορηγείται η Άνδρος

Εγκρίθηκε από την Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής η επιχορήγηση του Δήμου Άνδρου, ως εξής: α) με το ποσό των 37.200,00 €, για τη μελέτη κατασκευής του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του οικισμού Συνετί της Κοινότητας Συνετίου, στη ΔΕ Κορθίου, β) με το ποσό των 37.200,00 €, για τη μελέτη κατασκευής των εσωτερικών δικτύων ύδρευσης των οικισμών της Κοινότητας Φελλού, της Κοινότητας Άνω Γαυρίου και της Κοινότητας Κατακοίλου, στη ΔΕ Υδρούσας και γ) με το ποσό των 37.200,00 €, για τη μελέτη κατασκευής των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης ακαθάρτων των Κοινοτήτων Λαμύρων και Μεσαριάς Δ.Ε. Άνδρου.

Το συνολικό ποσό για την Άνδρο ανέρχεται στα 111.600,00 €.

Τις ευχαριστίες του προς την ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, εκφράζει, εκ νέου, ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, για τις αποφάσεις επιχορήγησης των Δήμων Άνδρου και Αμοργού, από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, συνολικού ποσού 137.640,00 €.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.