Οι παραστάσεις της Λαϊκής Σκηνής Άνδρου

Η θεατρική Άνδρος ζωντανεύει τον χειμώνα με τις παραστάσεις της Λαϊκής Σκηνής στο Δημοτικό Θέατρο της Χώρας.

Η Λαϊκή Σκηνή παρουσιάζει την κωμωδία του Γκαμπριέλ Αρού “Αυτό το παράξενο ζώο”, βασισμένη σε διηγήματα του Αντόν Τσέχωφ.

Ο Αντόν Τσέχωφ έλεγε ότι γράφει «κωμωδίες» και κανείς δεν το καταλαβαίνει, ούτε καν ο Στανισλάφσκι. Ο μεγάλος συγγραφέας έγραψε εκτός από τα θεατρικά του έργα και πάρα πολλά διηγήματα. Πέντε απ΄ αυτά δραματοποιήθηκαν από τον Γκαμπριέλ Αρού τα οποία αποτελούν τη σπονδυλική στήλη του θεατρικού «Αυτό το παράξενο ζώο».

Μα ποιο; Φυσικά είναι ο άνθρωπος.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Δεγαΐτης, Βοηθός σκηνοθέτη: Άνδρη Θεοδότου, Μουσική Νίκος Ψαριανός.

Δημοτικό κινηματοθέατρο Χώρας Άνδρου

Παραστάσεις 18, 19, 20, 21, 22, 24, 25, 26 Μαρτίου 2023.

Ώρα έναρξης παράστασης 20:30.

Ο Γκαμπριέλ Αρού (Gabriel Arout 1909-1982) ήταν Γάλλος συγγραφέας Ρωσικής καταγωγής, ο οποίος έγραψε πάνω από 20 θεατρικά έργα, αρκετά σενάρια για κινηματογραφικές ταινίες ενώ μετέφρασε με την δική του μοναδική πινελιά πολλά αριστουργήματα της Ρωσικής λογοτεχνίας στα Γαλλικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.