Χάλκινο για την μικρή Ε. Μαγουλά του ΝΟΑ

Το χάλκινο μετάλλιο (κύπελλο) έφερε στην Άνδρο και στο Ναυτικό Όμιλο η μικρούλα αθλήτριά του Έλενα Μαγουλά η οποία συμμετείχε στον Open Διασυλλογικό Αγώνα “Νικόλαος Τσόχας” που διεξήχθη 11-12 Μαρτίου στο Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου.

Στην κατηγορία Optimist επίσης συμμετείχαν οι: Καλλιβρούσης Τζώρτζης ο οποίος τερμάτισε 7ος στα U16 και Βούλγαρης Δημήτρης ο οποίος τερμάτισε 19ος στα U13

Στην κατηγορία ILCA 4 συμμετείχαν οι: Καραουλάνη Σοφία η οποία “ήρθε” 18η   στα κορίτσια και Μαργέτης Νίκος ο οποίος “ήρθε” 49ος στα αγόρια.

Λόγω μαθητικών υποχρεώσεων οι Σοφία Καραουλάνη και ο Νίκος Μαργέτης δεν έλαβαν μέρος στην τελευταία κούρσα καθώς έπρεπε να προλάβουν το πλοίο της γραμμής για το νησί.

Περισσότερα:ΝΟΑ

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Βλέποντας την χαριτωμένη μικρούλα με το κύπελλό της καθώς και τις κοπέλλες-πρωταθλήτριες νεανίδων του Α.Ο στην καλαθοσφαίριση, συγκινούμαι.Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η συγκεκριμένη γενιά έχει τις προυποθέσεις να πάη την Ελλάδα μας πολύ μπροστά , αποκολλώντας την από την ηθική νάρκωση και τον κακό εαυτό της. Δυστυχώς εμείς οι παππούδες των συγκεκριμένων παιδιών δεν θα προλάβουμε τις δομικές αλλαγές που θα φέρουν.Υπεύθυνοι σήμερα για τις βάσεις αυτής της προσεχούς αναγέννησης είναι οι γονείς και το καλό σχολείο. Αυτοί θα τα κατευθύνουν μακριά από τις κακές κοινωνικές επιρροές και τα αρνητικά πρότυπα είτε μέσω του αθλητισμού, των καλών τεχνών (μουσικής,χορού,κλπ), είτε με οδηγό τον πλούτο της αρχαίας ελληνικής γραμματείας περί ΗΘΙΚΗΣ & ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ.
    Η νέα γενιά θα πρέπει να έχη μόνο στο υποσυνείδητο της τον σημερινό ωχαδερφισμό και την αναξιοκρατία ώστε να μην επανέλθη ποτέ στη λογική της ήσσονος προσπάθειας, και στη δαιμονοποίηση της αριστείας που εξακολουθούν να ”τρώνε” τις υγιείς σάρκες της Ελλάδος……..

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.