Στοχευμένη η παρουσία του Δήμου στην ITB

“Με πλήθος προγραμματισμένων επαφών ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Δήμου Άνδρου στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου  στη διεθνή έκθεση τουρισμού, ITB 2023 που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο από τις 7 έως τις 9 Μαρτίου 2023.

Ο Δήμος έδωσε το «παρών» δια της εκπροσώπου του και μέλους της Επιτροπής Τουρισμού κυρίας Γιοβάνας Αθανασίου με στόχο να παρουσιάσει το εύρος επιλογών για ποιοτικές διακοπές στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων. Μέτα από εκτενή προετοιμασία με τη στήριξη της εταιρείας συμβούλων τουριστικής προβολής του Δήμου, οργανώθηκαν συναντήσεις με δημοσιογράφους και bloggers που εξειδικεύονται σε ειδικές μορφές τουρισμού όπως ο ποδηλατικός και ο περιπατητικός, ενώ αξία είχαν και οι επαφές με υπευθύνους παραγωγής ταξιδιωτικών τηλεοπτικών εκπομπών. Οι ταξιδιωτικές εμπειρίες που προσφέρει ο προορισμός μόλις δύο ώρες από την Αθήνα, το περιπατητικό δίκτυο,  οι ειδικές μορφές τουρισμού,  οι αντιθέσεις και εναλλαγές φυσικών τοπίων, η γαστρονομία, οι εξωτικές παραλίες, η ποιότητα κα γνησιότητα στη φιλοξενία, ο πολιτισμός, οι γραφικοί οικισμοί και ευρύτερα οι εναλλακτικές επιλογές χαλάρωσης και ανανέωσης που είναι ικανές γεμίσουν το πρόγραμμα του επισκέπτη εντυπωσίασαν τους συμμετέχοντες στις προγραμματισμένες συναντήσεις. Επόμενο βήμα είναι η συντήρηση της επικοινωνίας και η αξιοποίηση της πρώτης γνωριμίας με στόχο την μεγιστοποίηση των ωφελειών για τον προορισμό”.       

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Α.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.