Σύμφωνα με την σχετική Εγκύκλιο του Οίκου Ναύτου το Δώρο Πάσχα 2023 δικαιούχων ανέργων ναυτικών θα πραγματοποιηθεί με την υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών στο Λιμεναρχείο Άνδρου/Παράρτημα Οίκου Ναύτου Άνδρου, ως συνημμένο Παράρτημα, κατόπιν ραντεβού.

Η κατάθεση των δικαιολογητικών θα πρέπει να γίνει εντός ανατρεπτικής προθεσμίας από 22-03-2023 έως και 10-04-2023. Η πίστωση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων θα πραγματοποιείται σταδιακά από την Κεντρική Υπηρεσία Οίκου Ναύτου Πειραιώς.
  Η εγκύκλιος είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Οίκου Ναύτου (www.oikosnautou.gr), στην οποία αναφέρονται διευκρινήσεις και οδηγίες σχετικά με τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που χρειάζονται οι άνεργοι ναυτικοί προκειμένου να λάβουν το Δώρο Πάσχα 2023.
  Για οποιαδήποτε σχετική διευκρίνηση ή περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στην υπηρεσία μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας (22820 22250) ή μέσω ηλεκτρονικού
ταχυδρομείου (andros@hcg.gr).

Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ
ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ Π.Ο.Ν ΑΝΔΡΟΥ
Αντιπλοίαρχος Λ.Σ ΘΕΟΧΑΡΗΣ Γ. Ιωάννης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.