25MArtiou_Andros

Με τη λαμπρότητα που αρμόζει γιορτάστηκε η 25η Μαρτίου στην Χώρα της Άνδρου. Μετά τη δοξολογία στον Άγιο Γεώργιο έγινε η καθιερωμένη παρέλαση και η κατάθεση στεφάνων στην πλατεία Γηροκομείου. Όλα αυτά τα συνηθισμένα, που δεν είναι πλέον ανιαρά μιας και όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια μας έχουν κάνει να επιθυμούμε το απλό, το συνηθισμένο, το καθημερινό. Έτσι απολαύσαμε τα παιδάκια να παρελαύνουν, την Φιλαρμονική να παιανίζει, τον ουρανό να λάμπει στο ανοιξιάτικο φως, τα σοκάκια της αγαπημένης μας Χώρας να ευωδιάζουν… τηγανητό μπακαλιάρο! Χρόνια πολλά Ελλάδα, χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Α.Μ.Β.

Φωτογραφίες: Klodjan Lushnjari

Άνδρος, 24 Μαρτίου 2023
ΜΗΝΥΜΑ ΕΠΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25 ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Αγαπητοί συμπολίτες,
Φέτος η επέτειος της εθνικής παλιγγενεσίας 25ης Μαρτίου 1821 μας βρίσκει με πληγωμένη καρδιά και την σκέψη μας στα θύματα και τις οικογένειες του μοιραίου τρένου.
Η Ελλάδα μας δεν έχει σταματήσει να δοκιμάζεται, αλλά οι ήρωες-αγωνιστές του 1821, μας απέδειξαν πως όλα μπορούν να γίνουν με πίστη και εθνική ομοψυχία. Αυτή την πίστη και ελπίδα χρειαζόμαστε και σήμερα, για να αναγεννηθεί η Ελλάδα μας. Με ασφαλείς υποδομές και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης των Ελλήνων. Με αλληλεγγύη και υπευθυνότητα.
Τιμώντας του ήρωες προγόνους μας, οφείλουμε να ‘πολεμήσουμε’ κι εμείς με σύμπνοια, για μια Ελλάδα δυνατή και ενωμένη. Το οφείλουμε στα παιδιά μας!

Χρόνια Πολλά Ελλάδα
Ζήτω η 25η Μαρτίου 1821
Δημήτρης Λάσκαρης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.