Σχεδιάζεται η δημιουργία ιδιωτικού θεάτρου στην Υδρούσα που θα φιλοξενεί σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις στο νησί σε υπό κατασκευή οικισμό πολυτελών κατοικιών

Ιδιωτικό θέατρο στην Υδρούσα

Ένα οραματικό οικιστικό project βρίσκεται στα σκαριά αυτό το διάστημα στην περιοχή της Υδρούσας. Πρόκειται για τον σχεδιασμό της δημιουργίας ενός οικισμού ο οποίος θα περιλαμβάνει και ιδιωτικό θέατρο, με μελλοντικό στόχο να ασκήσει μία σοβαρή παρέμβαση στα πολιτιστικά δρώμενα της Άνδρου.

Το μεγαλεπίβολο σχέδιο συνδέεται με παρελθοντικές ακαδημαϊκές δράσεις που είχαν πραγματοποιηθεί στο νησί, ενώ για τη διαμόρφωσή του εργάστηκει ομάδα διακεκριμμένων αρχιτεκτόνων μεγάλου γραφείου των Αθηνών, το οποίο συμμερίζεται την πρόθεση των ιδιοκτητών να προχωρήσουν στην υπαίθρια στέγαση σημαντικών πολιτιστικών πρωτοβουλιών στο υπό δημιουργία θέατρο. Η εγκατάσταση αυτή δεν πρόκειται να περιοριστεί και να αφορά μόνον την ιδιωτική παρακολούθηση των παραστάσεων και των συναυλιών, αλλά και την παραχώρηση του χώρου για πιθανές εκδηλώσεις και συναυλίες με ευρύτερη απήχηση και διάθεση προσφοράς στο νησί. Ο οικισμός θα περιλαμβάνει πέντε υπερπολυτελείς κατοικίες, οι οποίες θα έχουν μία μοναδική θέα στο Αιγαίο, αλλά και τελικά μία σπάνια θέαση στον πολιτισμό, στο πλαίσιο μιας πρωτοποριακής και νεωτερικής αντίληψης. Tο υπό κατασκευή ιδιωτικό συγκρότημα πολυτελών κατοικιών θα φέρει το ευφάνταστο όνομα «Τράγος», εμπνευσμένο από τη σποραδική παρουσία τράγων στην περιοχή.

Την είδηση αντλήσαμε  από site μεγάλου μεσιτικού γραφείου:www.revithis-realestate.com

N.T.M.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.