Ο Σ.Ε.Δ.Α. "έλαμψε" την Θεοσκέπαστη

Μετά από αίτημα της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Ι.Ν. Παναγίας θεοσκεπάστου προς τον Σ.Ε.Δ.Α. για καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου ο Σύλλογος Εθελοντών Δασοπυροσβεστων Άνδρου όπως και τα προηγούμενα χρόνια ανταποκρίθηκε με προθυμία.

 

Ο Σ.Ε.Δ.Α. "έλαμψε" την Θεοσκέπαστη

Επιμέλεια+photo: Στέλιος Βαρθολομαίος

Ο Σ.Ε.Δ.Α. "έλαμψε" την Θεοσκέπαστη

Έτσι το απόγευμα της Δευτέρας 27 Μαρτίου ομάδα εθελοντών με δύο οχήματα τα ΣΕΔΑ 3 και ΣΕΔΑ 6 με πλυστικά, λάστιχα και ό,τι κρίθηκε απαραίτητο κυριολεκτικά “έλαμψαν” την περιοχή κοντά στην εκκλησία.

Ο Σ.Ε.Δ.Α. "έλαμψε" την Θεοσκέπαστη Ο Σ.Ε.Δ.Α. "έλαμψε" την Θεοσκέπαστη

Ο Σ.Ε.Δ.Α. εύχεται η Παναγία η Θεοσκέπαστη να χαρίζει σε όλους τους Ανδριώτες υγεία αγάπη ευτυχία και καλά ταξίδια στους ναυτικούς μας. Του χρόνου να είμαστε όλοι καλά να προσφέρουμε και πάλι τις υπηρεσίες μας και να γιορτάσουμε την πολιούχο του νησιού μας.

Ο Σ.Ε.Δ.Α. "έλαμψε" την Θεοσκέπαστη

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.