Τα οκτώ χρόνια του AMAΤα 8 χρόνια από την ίδρυσή του γιορτάζει η Ναυτιλιακή Ένωση Ανδριωτών AMA – Andros Maritime Association με σχετικό δρώμενo σήμερα Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 στο Σαρόγλειο Μέγαρο στην Αθήνα.

Τα οκτώ χρόνια του AMA

Στο μεταξύ στα πλαίσια της προσφοράς του στο νησί το ΑΜΑ πρόσφατα συνεισέφερε με το ποσό των 1500,00 ευρώ στην Εκπαιδευτική Σχολική Εκδρομή των μαθητών της 3ης Λυκείου στην Αθήνα.

Παράλληλα προσέφερε πηλήκια και πουλόβερ για τη σχολική παρέλαση της 25ης Μαρτίου. (Β & Γ Λυκείου)

Τα οκτώ χρόνια του AMA
Ο πρόεδρος του ΑΜΑ κ. Γιώργος Σύμπουρας, με τις κκ Μπληζιώτη Ουρανία (διευθύντρια ΕΠΑΛ Άνδρου) και η κ. Ζαννάκη Ανδριάνα, (Πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ΕΠΑΛ Άνδρου)

Για την προσφορά της Ναυτιλιακής Ένωσης Ανδριωτών ευχαρίστησαν: 

  1. Ευχαριστούμε θερμά την Ναυτιλιακή Ένωση Ανδριωτών για χορηγία που μας πρόσφεραν για να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η εκπαιδευτική εκδρομή της Γ’ πλοιάρχων ΕΠΑΛ Άνδρου.

Με εκτίμηση

Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ΕΠΑΛ Άνδρου

2. Εκ  μέρους της διεύθυνσης , των εκπαιδευτικών και των μαθητών της Γ τάξης Πλοιάρχων του 1ου ΕΠΑΛ Άνδρου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την χορηγία της εκπαιδευτικής μας επίσκεψης σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα. Η συμβολή σας είναι αξιέπαινη και προάγει την ολοκληρωμένη εκπαιδευτική διαδικασία η οποία δεν περιορίζεται στις σχολικές αίθουσες. Η θεωρητική γνώση σε συνδυασμό με τη φυσική παρουσία των μαθητών στην καρδιά της ναυτιλίας αποτέλεσε σταθμό ζωής για τους ιδίους και τις μετέπειτα αποφάσεις της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Ευχόμαστε υγεία και ευημερία προκειμένου να μπορείτε να συνδράμετε σε ανάλογες δράσεις.

Με εκτίμηση,

Η διευθύντρια Μπληζιώτου Ουρανία. Οι εκπαιδευτικοί ΠΕ90 Αλεξανδροπούλου Δήμητρα & Κουτσαντωνάκη Άννα. Οι μαθητές της Γ ΄τάξης Πλοιάρχων  1ου  ΕΠΑΛ Άνδρου.

Καλή επιτυχία στην εσπερίδα απόψε στην Αθήνα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.