Μύρισε ανοιξιάτικη πασχαλιά και αρώματα ευωδιαστά!

Άλλη μια «σχολική» χρονιά πλησιάζει να κλείσει τον κύκλο της, αλλά όχι ακόμα!

Το εργαστήριο μας είχε μια πολύ γεμάτη και δημιουργική χρονιά, με πολλά διαφορετικά θεματικά εργαστήρια και κάποια από αυτά, σε εξωτερικούς χώρους για άμεση επαφή και μεγαλύτερη συμμετοχή.

Τα Χριστούγεννα στη Λευκή Νύχτα κάτω από τον τεράστιο πλάτανο στον πεζόδρομο της Χώρας,

Πασχαλινό εργγαστήριο το Μ. Σάββατο στη Χώρα

τις απόκριες πάλι στον πεζόδρομο της Χώρας κάτω από το άγαλμα του Καΐρη

Πασχαλινό εργγαστήριο το Μ. Σάββατο στη Χώρα

και τώρα θέλουμε να σας προσκαλέσουμε στην αυλή του εργαστηρίου μας για άλλο ένα δωρεάν πασχαλινό δρώμενο έκπληξη!! Το Μ.Σάββατο 15 Απριλίου 11:00-13:00 το πρωί.

Πασχαλινό εργγαστήριο το Μ. Σάββατο στη Χώρα

Το εργαστήριο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να εμπλακούν με τα εκφραστικά μέσα των πλαστικών τεχνών και να δημιουργήσουν τη δική τους προσωπική αφήγηση με θέμα την Ανοιξιάτικη Πασχαλιά. Πιο συγκεκριμένα οποιοσδήποτε το επιθυμεί από 7 ετών και πάνω.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας με μήνυμα στις σελίδες μας: ΑRTISAN ART IS NEED ,ANDROS ARTISANS

Είμαστε όλοι δημιουργοί και είναι σημαντικό κάθε φορά που μας δίνεται η ευκαιρία να την αξιοποιούμε με τον καλύτερο τρόπο. Η ψυχή μεγαλώνει μέσα από την επαφή με την τέχνη και να ξέρετε, όταν ψηλώσει πολύ φτάνει μέχρι τον ουρανό και ακόμα παρά πάνω!

Καλή αντάμωση!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.