Άρβυλα για τους εθελοντές από τον Ν. Χαρδαλιά

Στις 19/4 παραδόθηκαν μέσα ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) από τον Υφυπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Ν. Χαρδαλιά σε μια τελετή παράδοσης του υλικού.

Άρβυλα για τους εθελοντές από τον Ν. Χαρδαλιά

Συγκεκριμένα παραδόθηκαν άρβυλα σε 18 εθελοντικές ομάδες που απαρτίζουν την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντικών Ομάδων Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΠΥΣ) – Στρατόπεδο “ΖΟΡΜΠΑ”, παρουσία υψηλόβαθμων αξιωματικών του Στρατού. Στην ομιλία τους εξήραν το έργο των εθελοντικών ομάδων δασοπροστασίας δασοπυρόσβεσης, τόσο η ηγεσία του Γεν. Επιτελείου Στρατού, όσο και ο Υφυπουργός Εθν. Αμύνης κ. Ν Χαρδαλιάς, ο οποίος μάλιστα δήλωσε ότι ξεκίνησε ως εθελοντής στην Ομάδα Άμεσης Επέμβασης Βύρωνα.

Άρβυλα για τους εθελοντές από τον Ν. Χαρδαλιά

Η μετακίνηση των μελών του Σ.Ε.Δ.Α. με ένα πυροσβεστικό όχημα ήταν χορηγία της Golden Star Ferries με το πλοίο Superferry, όπου ανέλαβε την δωρεάν μετακίνηση των μελών του Σ.Ε.Δ.Α. με το πυρ. όχημα από Άνδρο προς Ραφήνα (18/4), όπως και την επιστροφή την επομένη (19/4) από Ραφήνα προς Άνδρο. Ευχαριστούμε τον Υφυπουργό κ. Ν. Χαρδαλιά, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντικών Ομάδων Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης, όπως και τους αδελφούς Στεφάνου για την δωρεάν μετακίνηση της ομάδας του Σ.Ε.Δ.Α.

Άρβυλα για τους εθελοντές από τον Ν. Χαρδαλιά

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.