«ΑΝΔΡΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»: Η «ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ» ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3ο…Σε πανικό φαίνεται να βρίσκεται η απερχόμενη συμπαράταξη των κ. Λοτσάρη, κ. Γιαννίση και κ. Μπάλλα μετά τα αποτελέσματα της πρόσφατης δημοσκόπησης – της τρίτης δημοσκόπησης μέσα σε 22 μήνες.

 
Μόνο ως πανικό μπορούμε να εκλάβουμε όλα αυτά τα διθυραμβικά δημοσιεύματα για τον κ. Λοτσάρη και τους συν αυτώ, που κατακλύζουν τις τελευταίες μέρες τον τοπικό Τύπο, αφού προσπαθούν να δημιουργήσουν μια στρεβλή εικόνα των αποτελεσμάτων της έρευνας.
Προς μεγάλη τους απογοήτευση, όλα δείχνουν πως μπαίνει επιτέλους ένα τέλος στην πολιτική παρακμή, που έχει περιέλθει η Άνδρος τα τελευταία χρόνια. Τα στοιχεία της δημοσκόπησης που έγινε για λογαριασμό του site «Εν Άνδρω» -που ως γνωστό αντιπολιτεύεται την αντιπολίτευση- είναι οδυνηρά για τον κ. Λοτσάρη και πλήρως απογοητευτικά για τους συμπαραστάτες του κ.κ. Γιαννίση, Μπάλλα, οι οποίοι εμφανίζουν ποσοστά ανυπαρξίας της τάξης του 1% και 0% αντίστοιχα.
 
Συγκεκριμένα, στις δημοσκοπήσεις του «Εν Άνδρω» ο κ. Λοτσάρης εμφάνιζε:
το 2021 αποδοχή 37%
το 2022 αποδοχή 31%
το 2023 αποδοχή 43%.
Για τον κ. Σουσούδη τα στοιχεία έχουν ως εξής:
Το 2021 αποδοχή 14%
το 2022 αποδοχή 20%
το 2023 αποδοχή 35%.
 
Οι δημοσκοπήσεις λοιπόν δείχνουν:
🔺Αύξηση ποσοστού αποδοχής του κ. Σουσούδη κατά 6 μονάδες το 2022 και κατά 15 ποσοστιαίες μονάδες το 2023, σε διάστημα μόλις 10 μηνών από την δημοσκόπηση του Ιουνίου του 2022.
🔺Αύξηση ποσοστού αποδοχής του κ. Σουσούδη σε διάστημα 22 μηνών, κατά 21 ποσοστιαίες μονάδες από την δημοσκόπηση του Ιουλίου του 2021.
🔻Αντίθετα για τον κ. Λοτσάρη, μείωση 6 μονάδων στη δημοσκόπηση του 2022 και αύξηση 12 μονάδων στη δημοσκόπηση του 2023.
🔻Αύξηση ποσοστού αποδοχής 6 μόλις ποσοστιαίων μονάδων συνολικά σε 22 μήνες.
 
Ερώτημα:
Στη δημοσκόπηση του 2022 η αξιολόγηση του έργου κ. Λοτσάρη είχε μεγάλη φθορά και αυτό αποτυπώθηκε με 6 μονάδες πτώσης του. Πώς, στην δημοσκόπηση του Απριλίου 2023, όπου τα δημοσκοπικά στοιχεία συνεχίζουν να δείχνουν πτώση στην αξιολόγηση του έργου του και συγχρόνως έχασε το «δυνατό του χαρτί» στην Υδρούσα, τον Αντιδήμαρχο του κ. Μουστάκα, εμφανίζει ως διά μαγείας αύξηση κατά 12 μονάδες;
 
Διαπιστώσεις:
1. Φιλότιμη η προσπάθεια, αλλά όπως λέει και ο λαός «το κρέας ψάρι δεν γίνεται»… Η συμπαράταξη Λοτσάρη δεν περνά τις καλύτερες μέρες της και δεν είναι εύκολο να διαχειριστούν την ελεύθερη πτώση σε όλα τα επίπεδα.
2. Αν ακόμη και στις δημοσκοπήσεις του «Εν Άνδρω» αποτυπώνεται η αυξανόμενη δυναμική του κ. Σουσούδη και της παράταξής μας, μπορεί εύκολα να φανταστεί κάποιος ποια είναι η πραγματικότητα.
3. Αγνοείται πολιτικά ο κ. Μπάλλας και ο κ. Γιαννίσης. Η δημοσκόπηση τους εξαφάνισε οριστικά από το πολιτικό τοπίο του νησιού. Ούτε μια θετική απάντηση σε 248 άγνωστα τηλέφωνα. Ακόμα μια επιτυχία της διοίκησης Λοτσάρη, να εξαφανίζει τους συνεργάτες της.
4. Δεν έχει καμία απολύτως λογική βάση η ερμηνεία πως η παράταξη «ΑΝΔΡΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» οφείλει την άνοδό της στην ενσωμάτωση του ποσοστού του κ. Καπάκη, αφού σε όλες τις δημοσκοπήσεις τα ποσοστά του είναι μονοψήφια και χαμηλά.
5. Η παράταξη «ΑΝΔΡΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» του κ. Σουσούδη παρουσιάζει συνεχώς άνοδο και κερδίζει καθημερινά τον κόσμο του νησιού μας!
 
Συμπερασματικά:
Η αποδοχή του κ. Σουσούδη, μέσα σε μόλις 22 μήνες, παρουσιάζει μεγάλο ποσοστό ανάκαμψης και ανόδου κατά 150% (από 14% σε 35%). Ενώ η αύξηση αποδοχής στον κ. Λοτσάρη είναι μόλις στο 17% (από 37% σε 43%).
Φαίνεται ότι η ουσιαστική απραξία και οι μεθοδεύσεις που χρησιμοποίησε η παρούσα διοίκηση για να διχάσει και να απαξιώσει το νησί μας, δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα, γεγονός που φανερώνει ότι ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Λοτσάρης έχει χάσει οριστικά και αμετάκλητα την εμπιστοσύνη των Ανδριωτών.
 
«ΑΝΔΡΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.