Κανείς δεν αμφισβητεί το safetrack στην οδήγηση, ούτε το γεγονός ότι η οδική ασφάλεια, καλώς κάνει και βρίσκεται σε «πρώτο πλάνο» στο Δήμο Άνδρου. Προς τούτο και η ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της Τετάρτης 3.5.2023 στην πλατεία Γηροκομείου.

Δελτίο τύπου Δήμου Άνδρου

Ο Δήμος Άνδρου θέλοντας να συμβάλλει στην ενεργό οδική παιδεία , σε συνέχεια των δράσεων, όπως «Ευρωπαϊκή νύχτα χωρίς ατυχήματα» και «Αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί», διοργανώνει τριήμερη δράση στην Πλατεία Γηροκομείου με τίτλο:

«Κάν’ το σωστά» και υποδέχεται το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς» .

«Το πρόγραμμα έχει ως στόχο τη μείωση των δυστυχημάτων μέσω θεωρητικής & βιωματικής εκπαίδευσης, ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού. Σήμερα έχει υιοθετηθεί από την Ε.Ε, προωθείται ως καλή πρακτική και τελείται υπό την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.)»
Read more at: https://www.ioas.gr/ekpaideutika_programmata/ Copyright © ΙΟΑΣ

Τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 3 Μαΐου, θα εκπαιδευτούν οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου και των τριών Λυκειακών Τάξεων των Δ.Ε. Γαυρίου και Κορθίου και την Πέμπτη 4 Μαΐου,  της Δ.Ε Άνδρου.

Την Τετάρτη 03 Μαΐου 2023, το απόγευμα, σας προσκαλούμε όλους,  στην ανοιχτή ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, στην πλατεία γηροκομείου, παρουσίας των τριών εκπαιδευτών και του  προσομοιωτή ανατροπής που αποτελεί μέρος του μοναδικού εξοπλισμού, του προγράμματος.

Ας μην ξεχνάμε , όπως τόνισε  ο Δήμαρχος Άνδρου, Δ. Λοτσάρης : « Η οδική ασφάλεια αποτελεί ή θα έπρεπε να αποτελεί προτεραιότητα κάθε οργανωμένης κοινωνίας που σέβεται τους πολίτες της. Η εκπαίδευση αρχίζει από την παιδική ηλικία και ουσιαστικά συνεχίζεται καθ όλη την διάρκεια της ζωής όλων μας. Κάθε χρόνο μια κωμόπολη «χάνεται» στην Χώρα μας. Πρέπει όλοι να συμβάλουμε, ώστε όλο αυτό να αποτελέσει παρελθόν. Το χρωστάμε κυρίως στην νέα γενιά. Στα παιδιά μας».

 Ο Δήμος Άνδρου ευχαριστεί θερμά το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς», καθώς και τους χορηγούς της δράσης οι οποίοι είναι: Η GWP (Greek WindPower M.A.E.), η FAST FERRIES, η Explore Andros( Χ. Μπαλόγιαννης), το ΚΤΕΛ ΑΝΔΡΟΥ και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίων και Λυκείων του Νησιού μας.

Εκ του Δήμου

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.