Στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ελευθέριο Μπάλλα απευθύνεται με σχετικό έγγραφό του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Άνδρος της Ζωής μας» κ. Γιάννης Καπάκης, ζητώντας όπως συμπεριληφθούν προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων στην επόμενη συνεδρίαση του Δ. Σ. εντός του Μάϊου 2023, συγκεκριμένα αιτήματα -όπως αναφέρονται στο ενεργό link που ακολουθεί.

Το συνοδευτικό της επιστολής/mail του κ. Καπάκη

Κύριοι,

Σας υποβάλλω συνημμένα εμπρόθεσμη υποβολή πρότασής μου για συμπλήρωση Ημερήσιας Διάταξης προσεχούς συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με συγκεκριμένα επείγοντα θέματα βάσει της παρ. 7 άρθρου 67 Ν. 3852/2010 ως ισχύει  και παρακαλώ όπως μου κοινοποιήσετε τον αριθμό πρωτοκόλλου εισερχομένου στην Υπηρεσία σας,

Με τιμή

ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΚΑΠΑΚΗΣ Επικεφαλής ελάσσονος Αντιπολίτευσης Δήμου Άνδρου 

Πατήστε για το ΑΙΤΗΜΑ ΕΔΩ!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.