Η Δέσποινα Πρίνια στη Σύρο και την Άνδρο

Την Κυριακή 14/05 στις 6.00 η Υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία κ. Δέσποινα Πρινια κορυφώνει το πρώτο μέρος της προεκλογικής της περιοδείας με ανοικτή ομιλία της στο Επιμελητήριο Κυκλάδων, στη Σύρο. Όπως αναφέρει στην πρόσκληση της η Συριανής καταγωγής υποψήφια:

“Στις 21 Μαϊου, οι πολίτες γινόμαστε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στα νησιά μας και την καθημερινότητα μας. Την Κυριακή 14/05 στις 6.00μμ σας προσκαλώ στην κεντρική ομιλία μου στο Επιμελητήριο Κυκλάδων στη Σύρο, στην παρουσίαση του προγράμματος μου για τις Κυκλάδες”. 

Επόμενος σταθμός μετά την κεντρική ομιλία της στη Σύρο, η Άνδρος, όπου η κ. Πρινια θα βρίσκεται τη Δευτέρα 15/05 το μεσημέρι και θα παραμείνει μέχρι την Τρίτη το πρωί. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.