Με ένα εντυπωσιακό βιογραφικό απόφοιτος της Φιλοσοφικής σχολής Αθηνών και του Columbia με ειδικότητα από το Harvard στη «Διαχείριση Κρίσεων στις Διεθνείς Σχέσεις» η κ. Δέσποινα Πρίνια είναι υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία. Μαζί της κλείσαμε τον κύκλο των προ-εκλογικών, πολιτικών συζητήσεων που έκαναν από κοινού ο ραδιοφωνικός σταθμός ASTERAS 92 με την ΑΝΔΡΙΑΚΗ Εφημερίδας/andriakipress.gr στην εκπομπή “Μουσικές Καλημέρες” του Μιχάλη Αστρά με την Μαριάννα Φωτοπούλου.

Μια τεχνοκρατική συζήτηση, που άγγιξε ευαίσθητους τομείς όπως η ταχεία ανάπτυξη του τουρισμού που έχει ασκήσει πίεση στις υποδομές και το φυσικό περιβάλλον έχοντας αναδείξει την ανάγκη για βιώσιμες και πιο αποτελεσματικές τουριστικές πρακτικές, ή την ανάγκη για την βιώσιμη ανάπτυξη, ενώ ήταν η μόνη που αναφέρθηκε στους συνανθρώπους μας με ειδικές ανάγκες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.