Άρχεται η διαδικασία αναβάθμισης του Κ. Υγείας
Δέκα χρόνια πριν. 2013.

Ξεκινά η διαγωνιστική διαδικασία για την ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση και ανακαίνιση των Κέντρων Υγείας Άνδρου, Τήνου,Πάρου, Μήλου και Ιου, το οποίο υλοποιείται με χρηματοδότηση του ευρωπαϊκού ταμείου Next Generation EU στα πλαίσια του Εθνικού Σχεδιασμού Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».

Την πρωτοβουλία “χαιρέτισαν” με δηλώσεις τους οι βουλευτές και πολιτευτές του νομου ενώ με σχετικό δελτίο τύπου την δημοσιοποίησε ο κ. Φ. Φόρτωμας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οι ερωτήσεις μου προς τον κύριο Φόρτωμα και το Υπ. Υγείας – περισσότερο ως Μελετητής Βιοκλιματικών κτιρίων , Αρχιτέκτων Μηχανικός και Ενεργειακός Ε΅πιθεωρητής κτιρίων και λιγότερο ως συνυποψήφιος στις Κυκλάδες – είναι οι εξής : α/ προβλέπονται : συνολική αντικατάσταση κουφωμάτων με αλουμινίου και διπλής υάλωσης – τοποθέτηση ικανού μεγέθους Ηλιακού συλλέκτη για το Ζεστό νερό – που είναι και Υποχρεωτικές στις ενεργειακές Αναβαθμίσεις κτιρίων ; β/ θα γίνουν επίσης θερμομονώσεις των τοιχοποιιών (εξωτερικά ή εσωτερικά) για να φθάσει το κτίριο στην κατηγορία Γ’ ή Β’ του Ενεργειακού Κανονισμού ΚΕΝΑΚ) ; γ/ θα τοποθετηθούν Φωτοβολταϊκά πλαίσια στην στέγη και ανορθωτής- εναλλάκτης ώστε μέρος των αναγκών σε ηλεκτρική ενέργεια να καλύπτεται από την Αυτοπαραγωγή ;

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.