Η Άνδρος στο CNBC, μετά από ενέργειες του Δήμου!

Δελτίο τύπου Δ.Α.

Στη λίστα με τους καλύτερους εναλλακτικούς προορισμούς της Ελλάδας που ανακοίνωσε πρόσφατα το CNBC, εντάχθηκε η Άνδρος! Ανάμεσα σε επτά νησιά από Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Σποράδες, το διεθνές δίκτυο ενημέρωσης προτείνει στους δεκάδες εκατομμύρια αναγνώστες του από όλο τον πλανήτη, την Άνδρο ως τον ιδανικό προορισμό για τους φίλους της φύσης, της πεζοπορίας, του πολιτισμού και της καλής ζωής.

Οπως συγκεκριμένα αναφέρει το CNBC,  «η Άνδρος, ένα από τα μεγαλύτερα νησιά των Κυκλάδων που απέχει μόλις δύο ώρες από την Αθήνα,  διαθέτει εναλλαγές τοπίων από δάση, καταρράκτες, παραλίες και τοπική βλάστηση, που την καθιστούν ιδανική για υπαίθριες αποδράσεις!  Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν το νησί μέσω του μεγάλου δικτύου μονοπατιών πεζοπορίας ή να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε windsurfing ή καταδύσεις, πριν απολαύσουν την τοπική κουζίνα. Επίσης οι φίλοι των τεχνών και του πολιτισμού μπορούν να επισκεφθούν τα μοναστήρια και τα εξαιρετικά μουσεία της».

Η σημαντική διεθνής προβολή μέσω του CNBC προέκυψε έπειτα από προγραμματισμένη ενημερωτική συνάντηση των εκπροσώπων του Δήμου στη διεθνή έκθεση τουρισμού ITB 2023 στο Βερολίνο. 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.