Στα “χέρια” του Δήμου πέρασε η γιορτή του Λεμονιού που εδώ και χρόνια εμπνεύστηκαν και οργάνωναν το Μουσείο Λαογραφίας και Χριστιανικής Τέχνης με την συμμετοχή ιδιωτών. Καλή επιτυχία στο ANDROS LOCAL DELI. Προσβλέπουμε και σε περαιτέρω γιορτές παραδοσιακών προϊόντων οργανωμένες από τον Δήμο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Κυριακή, 4 Ιουνίου 2023, το πρωί, τα λεμόνια της Άνδρου και όλες οι υπέροχες γεύσεις του νησιού θα βρίσκονται στα Πευκάκια Χώρας Άνδρου. Το πρόγραμμα “Andros local deli” , μετά την περσινή “γιορτή τοπικών προϊόντων”, συνεχίζει ν’ αναδεικνύει όλες τις αυθεντικές γεύσεις της Άνδρου και να τιμά την καθοριστική συμβολή των τοπικών παραγωγών στην διατήρηση της παράδοσης και της ανώτερης ποιότητας. Η παρουσία κάθε μικρού και μεγάλου παραγωγού του νησιού στη γιορτή είναι απαραίτητη, ώστε ν’ αποτυπωθούν με κάθε λεπτομέρεια όλα τα στάδια, που οδηγούν σε αυτές τις εκλεκτές γεύσεις.

Η γιορτή των γεύσεων θα ξεκινήσει στις έντεκα το πρωί (11:00)  και το καλό κρασί, τα τυριά, τα αλλαντικά, το μέλι, τα γλυκά και η παραδοσιακή λεμονάδα, όπως και κάθε άλλη γεύση, αποτελούν εγγύηση για μια εκδήλωση, που θα κρατήσει μέχρι αργά το βράδυ και θα πλημμυρίσει με γεύσεις και αρώματα ένα από τα πιο όμορφα σημεία του νησιού.

Ο Δήμος Άνδρου και ο Δήμαρχος, Δημήτρης Λοτσάρης, καλούν κάθε παραγωγό, κάτοικο και επισκέπτη του νησιού, να βρεθεί στα Πευκάκια Χώρας Άνδρου, ώστε να δει συγκεντρωμένα και να γευθεί τοπικά προϊόντα, καθώς και να έχει την ευκαιρία να διασκεδάσει με όλες τις δράσεις, που θα πραγματοποιηθούν στον χώρο.

Δήμος Άνδρου

Λεμόνια και Γεύσεις γιορτάζουν στις 4.6.2023

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.