Τα λεμόνια έχουν την τιμητική τους και στην "Αδαμαντία"

When life gives you LEMONS, make LEMONADE- Όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια, φτιάξε λεμονάδα

Ο χώρος Τέχνης Αδαμαντία – Adamantia Art Space (Νειμποριό – Άνδρος) παρουσιάζει από Σάββατο, 3 Ιουνίου έως Σάββατο, 24 Ιουνίου την Ομαδική Εικαστική Έκθεση When life gives you LEMONS, make LEMONADE

Όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια, φτιάξε λεμονάδα είναι μια παροιμιώδης φράση που χρησιμοποιείται για να ενθαρρύνει την αισιοδοξία και μια θετική στάση ικανοποίησης απέναντι σε αντιξοότητες ή κακοτυχίες.

Στο νησί που σύµφωνα µε τον Ανδρέα Εµπειρίκο είναι «η νήσος η έκπαγλος, η βασιλίς του Αιγαίου… η ωραιοτέρα όλων του κόσµου», την Άνδρο, αξιόλογοι και καταξιωμένοι σύγχρονοι εικαστικοί, εμπνέονται και δημιουργούν έργα που η αισιοδοξία και η θετική τους ενέργεια προκαλούν εντύπωση όπως και τα μεγάλα και εντυπωσιακά χοντρόφλουδα λεμόνια της Άνδρου.

Η ομαδική εικαστική έκθεση «When life gives you LEMONS, make LEMONADE» σας καλεί να επισκεφτείτε τον όμορφο και φιλόξενο χώρο τέχνης Αδαμαντία στο Νειμποριό, στην παραλία της Χώρας της Άνδρου, που έχει ήδη αναδείξει μια μαγιά καλλιτεχνών που έμαθαν να εκθέτουν τα έργα τους και να παρουσιάζουν τον εαυτό τους. Η ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ έχει πλάνο και όραμα και είναι πάντα δίπλα στους καλλιτέχνες. Στόχος να αναδειχθεί η καλλιτεχνική πλευρά του αρχοντικού νησιού της Άνδρου, καθώς έχει πολλά να δώσει ακόμη στις ΤΕΧΝΕΣ που στήριξε από πολύ νωρίς και συνεχίζει να στηρίζει σθεναρά.

Η έκθεση εγκαινιάζεται το Σάββατο, 3 Ιουνίου στις 7μ.μ. και διαρκεί έως το Σάββατο, 24 Ιουνίου. Είναι επισκέψιμη καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα σε όλη τη διάρκειά της, ενώ η είσοδος στην έκθεση είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Για το concept, οργάνωση και επιμέλεια της έκθεσης υπεύθυνος είναι ο Δημήτρης Λαζάρου και η πολιτιστική του ιστοσελίδα www.art-profiles.net

Συμμετέχουν οι εικαστικοί:

 Agnes ZiriniChrysa TsiariJocasta M. – Kostas  G. Schnippering – Γιώτα Αγγελοπούλου – Κική Αρκά  – Ρένα Βαλλιάνου – Κώστας Γαρύφαλλος – Πόλυ Γεωργακοπούλου – Ροδόκλεια Δημουλιά – Αικατερίνη Διαμαντοπούλου – Παρασκευή Ζάννη – Μαρία Καζαμία – Μόσση Καμπάνη – Στέλλα Κατεργιαννάκη – Μιράντα Κατσίφα – Μαρία Κιτσαντώνη – Σελίνα Κρητικού –  Έφη Λαμπρίδου – Πάνος Λιάπης – Ευαγγελία Λιάσκου – Μαρία Ματάλα  – Ειρήνη Μπουρούτη – Σοφία Νάκη – Άννα Οικονόμου – Άννα Ομηρίδη – Αντιγόνη Παγώνα – Καίτη Πανάγου – Μαρία Παπά – Στέλλα Παπά – Μαριέττα Παπαγεωργίου – Αριστέα Παναγιωτακοπούλου – Γιόλα Πήττα – Θοδωρής Τριφύλλης – Ελένη Φιφλή

 Χορηγός εμφιαλωμένης σπιτικής λεμονάδας τη βραδιά των εγκαινίων: Ευ Άνδρος

Χώρος Τέχνης Αδαμαντία – Adamantia Art Space Νειμποριό – Άνδρος Τηλ: 22820 22324

email: piat967@gmail.com Instagram: adamantia_art_space Facebook: Αδαμαντια, χωρος τεχνης και μαθησης

Ημέρες και Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Κυριακή: 19:00 – 23:00

Για πρωινά ραντεβού απευθύνεστε στο τηλ. 22820 22324

                           

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.