Στους 19 hot προορισμούς η Άνδρος
Photo: Μιχάλης Τζανουλίνος

Στους 19 πιο hot προορισμούς για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος περιλαμβάνεται και η Άνδρος με την πληρότητα στις κατοικίες βραχυχρόνιας μίσθωσης να βρίσκεται περίπου στο 90%, ενώ ανάρπαστα έχουν γίνει και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Παρά το γεγονός της πρόσφατης μετακίνησης λόγω εκλογών και τα ακριβά εισιτήρια η διάθεση για απόδραση φαίνεται να μην λείπει.

Στο μεταξύ σε εκκρεμότητα βρίσκεται το θέμα των beach bar και οι ορθές προβολές. Ευελπιστούμε το θέμα να διευθετηθεί το συντομότερο για όλους τους εμπλεκόμενους επαγγελματίες του τουρισμού και επισκέπτες του νησιού.

Καλό τριήμερο λοιπόν με εκδηλώσεις στο νησί, ας ελπίσουμε καλό καιρό που θα επιτρέψει τα πρώτα μπάνια στις παραλίες. Οργανωμένες και μη. 

Σύμφωνα έρευνα του iefimerida: “Στην Άνδρο το κόστος για 3 διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από 187€ έως 422€. Η κατώτατη τιμή αφορά κατοικία 34τμ και η ανώτατη τιμή κατοικία 170τμ., ενώ το ποσοστό προ-κρατήσεων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος αγγίζει το 89%.”

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.