ΕΝΔΕΚΑΤΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ 29-5-23 ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΝΔΡΟΥ

 «ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ και ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ» της Δημοτικής Αρχής Άνδρου  

 Τα Τρία Απαντητικά Έγγραφα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Άνδρου προς την Εθνική Αρχή Διαφάνειας με αριθ. πρωτ. 6547/15-6-21, τον Συνήγορο του Πολίτη με αριθ. πρωτ. 6039/10-6-21 και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου με αριθ. πρωτ. 7088/28-7-21, καθώς και τη Συστημένη Επιστολή προς τον Δήμαρχο Άνδρου κ. Δ. Λοτσάρη με ημερομηνία 11-12-20, δια Τεχνικούς Λόγους (Είχαν Σταλεί σε μορφή PDF) ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΗΦΘΗΣΑΝ στις Δημοσιεύσεις της Δέκατης Ανοικτής Επιστολής Καταγγελίας της 28-3-23 ΚΑΤΑ της Δημοτικής Αρχής Άνδρου, από τα Ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης Άνδρου και Κυκλάδων.

  1. Τα Ανωτέρω Έγγραφα, ΚΡΙΘΗΚΕ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ σε Μορφή WORD Από τα Ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης Άνδρου και Κυκλάδων, Ως Ενιαίο Κείμενο της Παρούσας Ανοικτής Επιστολής Καταγγελίας ΜΕ ΣΚΟΠΟ την Πληρέστερη Ενημέρωση και Εξαγωγή Συμπερασμάτων.
  2. Στα εν λόγω Έγγραφα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Άνδρου προς τις Ανεξάρτητες Αρχές και την Δημόσια Υπηρεσία του Ελληνικού Κράτους ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΟΝΟ η Συστημένη Επιστολή προς τον Δήμαρχο Άνδρου κ. Δ. Λοτσάρη της 10-6-20. Τούτο Έγινε ΣΚΟΠΙΜΑ Για Να Μη Φανερωθούν τα Ακόλουθα:

α.  Η «ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ – ΑΠΟΚΡΥΨΗ» στα εν λόγω Απαντητικά Έγγραφα της Συστημένης Επιστολής προς τον Δήμαρχο Άνδρου κ. Δ. Λοτσάρη της 11-12-20, με την οποία ΕΖΗΤΟΥΝΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ από την Δημοτική Αρχή της Άνδρου. ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ.

β.   Η ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ ΕΠΤΑ ΜΗΝΩΝ Στις Απαντήσεις που ΔΟΘΗΚΑΝ από το Δήμο Άνδρου (Τεχνική Υπηρεσία) στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας, στον Συνήγορο του Πολίτη και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου.

γ.   Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ των Ανωτέρω Υπηρεσιών του Ελληνικού Κράτους Από την Δημοτική Αρχή Άνδρου, ΚΑΘΟΣΟΝ ΕΓΙΝΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΓΝΟΗΘΟΥΝ οι Παρεμβάσεις και τα Αιτήματά τους για Ενημέρωση και Διερεύνηση των Καταγγελλομένων.

  1. Η Δέκατη Ανοικτή Επιστολή Καταγγελίας της 28-3-23 ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας σύμφωνα με αριθ. πρωτ. 12781Ε12023/28-3-23 Της εν λόγω Υπηρεσίας. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ, ο Συνήγορος του Πολίτη και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου!!!
  2. Επιπλέον Έχουν Γίνει οι Απαραίτητες Ενέργειες προς τις Δικαστικές Αρχές Σύρου ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ Ευθύνες και τυχόν Κυρώσεις και ΚΑΤΑ του Δήμου Άνδρου, στη Νέα Δίκη που θα προγραμματιστεί λόγω Αναβολής της Δίκης του Ειρηνοδικείου Άνδρου στις 22-5-23, ΚΑΘΟΣΟΝ η Δημοτική Αρχή της Άνδρου, ΠΑΡΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΤΗΣ 25-8-20, ΕΠΕΔΕΙΞΕ, Πλήρη Αδιαφορία και Επιλεκτική Απραξία για την Διάνοιξη του Δημοτικού Δρόμου «Αντρέα – Φιρόγια» στο χωριό Συνετί Άνδρου, ο οποίος Έχει Περιβαλλοντική Αδειοδότηση (63288/2355/6-7-2015 και ΑΔΑ: ΨΖΙΟ7ΜΞΘΟΘ) και Εξυπηρετεί και την Πυρασφάλεια του Χωριού και της Ευρύτερης περιοχής «Διποτάματα» μέχρι το χωριό Βουνί!!!

 «Ως Εδώ και Μη Παρέκει»

 Αντιναύαρχος ε.α. Ν. Καλλιβρούσης Π.Ν.

Τα έγγραφα 

"Η ενδεκάτη εντολή" - επιστολή του Ν. Καλλιβρούση "Η ενδεκάτη εντολή" - επιστολή του Ν. Καλλιβρούση "Η ενδεκάτη εντολή" - επιστολή του Ν. Καλλιβρούση "Η ενδεκάτη εντολή" - επιστολή του Ν. Καλλιβρούση "Η ενδεκάτη εντολή" - επιστολή του Ν. Καλλιβρούση

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.