Θ. Σουσούδης: Καλή επιτυχία στα παιδιά
 
Θ. Σουσούδης: Καλή επιτυχία στα παιδιάΟι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι ένας “μαραθώνιος”, που οδηγεί στην εκπλήρωση των στόχων και των ονείρων των παιδιών.
Χρειάζεται καθαρή σκέψη, ηρεμία, τύχη και πάνω από όλα ψυχραιμία και αισιοδοξία.
Τα παιδιά έχουν αφιερώσει πολύ χρόνο και απαιτήθηκε κόπος και θυσίες για να φτάσουν μέχρι εδώ. Σε αυτήν τη διαδρομή έχουν συνοδοιπόρους τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που πρόσφεραν όλα τα εφόδια, μοιράστηκαν τις αγωνίες και βοήθησαν να έχουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους.
Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, οι Πανελλήνιες Εξετάσεις δεν αποτελούν τη μόνη οδό για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Δεν είναι η μοναδική και τελευταία ευκαιρία, ώστε οι νέοι να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.
Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και θέλω να τονίσω ότι οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στην πορεία της ζωής των παιδιών είναι πολλές. Πραγματικός νικητής είναι εκείνος που αδιάλειπτα μοχθεί και προσπαθεί για το καλύτερο.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.