Διήμερος εορτασμός του Αγ. Πνεύματος στην Αγ. Τριάδα Αλαδινού

Για άλλη μια χρονιά η Αγία Τριάδα Αλαδινού τίμησε τη γιορτή του Αγίου Πνεύματος με διήμερους εορτασμούς.

Ο εσπερινός της Κυριακής συνοδεύτηκε από κέρασμα του εκκλησιαστικού Συμβουλίου της Αγίας Τριάδας με πρωτοβουλία του ιερέα της ενορίας Λευτέρη Φραδέλου και της Πρεσβυτέρας.

Ο Γιάννης Ν. Παπαδόπουλος προσέφερε το γεύμα που ακολούθησε στο πνευματικό κέντρο με πολλούς κατοίκους να συνεισφέρουν για το καλύτερο.

Διήμερος εορτασμός του Αγ. Πνεύματος στην Αγ. Τριάδα Αλαδινού

Τη Δευτέρα και ανήμερα του Αγίου Πνεύματος προσφέρθηκε κέρασμα στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας με παραδοσιακά γλυκά από τα τοπικά ζαχαροπλαστεία και υπέροχη σπιτική λεμονάδα Εύανδρος, ενώ η επιχείρηση Ευστρατίου Πέττα ΟΕ προσέφερε τα νερά.

Διήμερος εορτασμός του Αγ. Πνεύματος στην Αγ. Τριάδα Αλαδινού

Στον εορτασμό παρευρέθησαν Ο Δήμαρχος Άνδρου, ο Έπαρχος, ο αντιδήμαρχος Νίκος Στεφάνου καθώς και το προεδρείο του συλλόγου Ηλεκτρολόγων Άνδρου και πολλά από τα μέλη του.

Τη λειτουργία διεξήγαγαν και ιερείς από τη Μεσσαριά, τους Μένητες, το Συνετί και ο Πάτερ Γιακουμής Στεφάνου, γέννημα θρέμμα του χωριού.

Διήμερος εορτασμός του Αγ. Πνεύματος στην Αγ. Τριάδα Αλαδινού

Και του χρόνου να γιορταστεί και πάλι η μεγάλη αυτή γιορτή, με το Αλαδινού να συνεχίζει να προσφέρει νότες χαράς, κεφιού και πολιτισμού.

Κατερίνα Σαλωνίκη

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.