“Ο Ιούνιος ξεκίνησε ήδη με δύο εκπαιδευτικές δημιουργικές δράσεις και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι.

 

Την 1ή Ιουνίου είχαμε τη χαρά να ανακαλύψουμε το μαγικό δρόμο της αποκάλυψης και αναπαλαίωσης μιας αγιογραφίας στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Θεοσκέπαστης και να δούμε με πρακτικό τρόπο πως έρχεται στη ζωή ένα έργο ταλαιπωρημένο από το χρόνο και τη φυσική φθορά και να λάβουμε απάντηση σε όλες τις απορίες μας. 

Η Artisan δημιουργεί

Και στις 4 Ιουνίου, προσφέραμε άλλο ένα Artisan δωρεάν εργαστήριο ανοιχτό σε μικρούς και μεγάλους και τελείως θεματικό και γιορτινό με αφορμή την καθιερωμένη γιορτή του λεμονιού, το οποίο έλαβε χώρα στο πάρκο Πευκάκια, αντισταθμιστικά και με χαρά για τη φιλοξενία των χειροτεχνικών καλλιτεχνικών μας έργων στη διοργάνωση του δήμου.

Η Artisan δημιουργεί

Πολλοί παραγωγοί και χειροτέχνες, όμορφες μουσικές, νόστιμα και δροσερά κεράσματα, χαμογελαστός κόσμος και χαρούμενη διάθεση.

Η Artisan δημιουργεί

Αrtisan δωρεάν ιδέες και δρώμενα για όλους, δημιουργούμε ευκαιρίες για να επικοινωνήσουμε και να εκφραστούμε μέσα από την τέχνη. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!

Πολιτιστικό Δίκτυο Τέχνης Και Εκπαίδευσης ΑRTISAN ART IS A NEED”

Δελτίο τύπου Artisan

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.