Εμπνευσμένος και χαρισματικός άνθρωπος. Καλή επιτυχία Κώστα Γαρύφαλλε!

Η Αίθουσα Τέχνης ΠΕΡΙΤΕΧΝΩΝ Καρτέρης, παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής του Κώστα Γαρύφαλλου, την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023.

Θα παρουσιαστούν έργα μεσαίων, μικρών και μεγάλων διαστάσεων με λάδι σε καμβά και ακουαρέλες.

Η ιστορικός τέχνης Αθηνά Σχινά σημειώνει στον κατάλογο της έκθεσης 
…Ο Κώστας Γαρύφαλλος δεν περιγράφει την φύση. Την γεννά και την αναδημιουργεί, κάθε φορά καινούργια, σχεδόν παρόμοια, αλλά πάντα διαφορετική. Τα δικά του τοπία, λειτουργούν όπως τα κελύφη των οστράκων. Άλλοτε φαντάζουν οικεία, ερμητικά όμως κλειστά και μυστηριώδη, πότε εμφανίζονται μισάνοιχτα σε ερμηνείες κι άλλοτε πάλι αποκαλυπτικά ανοιχτά κι έτοιμα να υποδεχθούν στην αγκαλιά τους τον αναγνώστη και θεατή τους, προκειμένου κι εκείνος με την σειρά του αφοπλιζόμενος να αφεθεί στην ψυχοδυναμική χαρμολύπη που τα τοπία αυτά του προσφέρουν, δραστηριοποιώντας την φαντασία και τον στοχασμό του, γύρω από τα φανερά και τα αφανέρωτα της φύσης και της ζωής…

 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:  ΤΡΙΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12.00 – 20.00
ΤΕΤΑΡΤΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ 12.00 – 15.00 / ΚΥΡΙΑΚΗ – ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΛΕΙΣΤΑ

GALLERY ΠΕΡΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΡΤΕΡΗΣ, Ηροδότου 5 Κολωνάκι

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.