Το Δελτίο Τύπου του Δήμου

“Σήμερα, Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 υπέβαλλε την παραίτησή του από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Άνδρου, ο κ. Γιώργος Μαντζώρος. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή από τον πρόεδρο του Δ.Σ και Δήμαρχο Άνδρου Δημήτρη Λοτσάρη, ο οποίος δήλωσε: Γιώργο Μαντζώρο, σ’ ευχαριστώ για όσα προσέφερες στο νησί, στο κοινό μας ταξίδι, τα τελευταία τριάμισι χρόνια. Σου εύχομαι προσωπική υγεία, οικογενειακή ευτυχία και κάθε επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνεις.”

Ο κ. Μαντζώρος

Τους λόγους της παραίτησής του εξηγεί ο κ. Μαντζώρος στο sagini3.blogspot.com και αναδημοσιεύει στο προσωπικό του προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας: …..”Αποφάσισα να ‘’σαλπάρω’’ , μακριά από τις πρωτόγνωρες για μένα , γελοίες πολιτικές πρακτικές μερίδας αιρετών του Δήμου μας , τον λαϊκισμό ,τα ψέματα , τις ύβρεις , τις γελοίες αντιπαραθέσεις , την έλλειψη ηθικής , την υποκρισία, την αγνωμοσύνη και την έλλειψη αλληλεγγύης ” Και καταλήγει: “Επιστρέφω στις αξίες μου. Επιστρέφω στα αγαπημένα μου πρόσωπα που βγάζουν φώς και αγάπη, στην γή  που έφτιαξα με τα χέρια μου και πολύ ιδρώτα, στους καλούς  φίλους της ζωής μου που αξίζουν την αγάπη μου, στά χόμπυ και τις αγαπημένες μου  δραστηριότητες. Επιστρέφω αδέσμευτος στην μαγεία της ζωής  και στις νέες προκλήσεις της. Ξανοίγομαι   στα ανοιχτά  ,  για να πάρω ανάσες !  

                                                                   Γιώργος Βαλεντίνου Μαντζώρος

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.