Μήνυμα 112 για τις Κυκλάδες
Photo: Team AndriakiPress

Με προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα από το “112” για τις Κυκλάδες/ ξημέρωσε η 18η Ιουνίου 2023, με την “υγρή λίμνη” να “αναβάλλει” το καλοκαίρι για αργότερα και με τους οι πολίτες να καλούνται να συμμορφώνονται με τις οδηγίες Πολιτικής Προστασίας.

Καταστροφές έχουν σημειωθεί στη χώρα μας από το βράδυ της Παρασκευής 16/6 ενώ στην Άνδρο η νύχτα του Σαββάτου 17/6 προς Κυριακή έγινε ημέρα από τους κεραυνούς, με δυνατή βροχή να εναλλάσεται με “ψιγανοψιχάλισμα” και να αυξομειώνεται η ένταση. Ο δήμος εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση και η Ε.Μ.Υ. επικαιροποιημένο δελτίο.

Συγκεκριμένα: “Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών φαινομένων που εκδόθηκε στις 18-06-2023/0000 επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανώς χαλαζοπτώσεις θα επηρεάζουν κατά τόπους την ανατολική χώρα μέχρι τις βραδινές ώρες με μειούμενη ένταση. Ωστόσο, ιδιαίτερα έντονα φαινόμενα προβλέπονται σήμερα Κυριακή (18-06-2023):

  1. μέχρι τις μεταμεσημβρινές ώρες στην κεντρική και νότια Εύβοια,
  2. μέχρι τις απογευματινές ώρες στις βόρειες Κυκλάδες,
  3. μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, ειδικότερα στη Χίο και τη Λέσβο.
  4. Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).
  5. Μήνυμα 112 για τις Κυκλάδες

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.