Στην Άνδρο θα διεξαχθεί το Final 4 κοριτσιών U14, μετά τη νίκη πρόκριση του ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ το Σάββατο 24.6. στο τελευταίο παιχνίδι, στη Μύκονο.

Αναλυτικότερα, η Άνδρος είναι έτοιμη να φιλοξενήσει για πρώτη φορά το Final Four της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων, που θα λάβει χώρα στο Εμπειρίκειο Γυμναστήριο στις 28 & 29 Ιουνίου.

Οικοδεσπότης θα είναι ο Α.Ο Άνδρου και θα συμμετέχουν οι ομάδες του ΤΑΚ Περιστεριώνα, του Α.Ο Πάρου και της Α.Ε Σαντορίνης. Χορηγός του Final 4 είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τη συνδρομή του Δήμου
Άνδρου. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν σε ανοιχτό γήπεδο ( Εμπειρίκειο Γυμναστήριο Άνδρου)
απογευματινές ώρες.
Συγκεκριμένα, στις 28/06 θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ των ομάδων Α.Ο ΑΝΔΡΟΥ- Α.Ο ΠΑΡΟΥ στις 18:30 και ο δεύτερος ημιτελικός
στις 20:30 ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ- Α.Ε ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ.
Τις ίδιες ώρες την επόμενη μέρα 29/06 θα πραγματοποιηθούν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός.
Ελπίζουμε να στηρίξουν όλοι με την παρουσία τους αυτό το αθλητικό γεγονός και να ανταποδώσουμε την φιλοξενία που έχει δεχθεί η ομάδα της Άνδρου από τα άλλα νησιά.

Στην Άνδρο το Final 4 κοριτσιών U14

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.