Διαγωνισμός με θέμα τους Φάρους - Μνήμη Γ. Καμπάνη

Αρκούν οι δημιουργικοί άνθρωποι προκειμένου να φέρουν αποτέλεσμα;

Εν προκειμένω ΝΑΙ!

“Η ομάδα Φάρος 8022 στα πλαίσια της αποκατάστασής του Φάρου Γαυρίου Άνδρου συνδιοργάνωσε μαζί με το Γυμνάσιο Γαυρίου και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μαθητικό διαγωνισμό με θέμα τους Φάρους.

Διαγωνισμός με θέμα τους Φάρους - Μνήμη Γ. Καμπάνη

Την Τετάρτη 28/6/2023 δόθηκαν 3 νέα ποδήλατα σε 2 μαθητές της Α’ Γυμνασίου κι έναν της Β’ Γυμνασίου. Οι μαθητές συμμετείχαν με 2 εργασίες γλυπτικής κατασκευής με μικτές τεχνικές και ένα οπτικοακουστικό-βίντεο.

Διαγωνισμός με θέμα τους Φάρους - Μνήμη Γ. Καμπάνη Διαγωνισμός με θέμα τους Φάρους - Μνήμη Γ. Καμπάνη

Ευχαριστούμε θερμά την καθηγήτρια Αγγελική Σαμοΐλη για τη συνεργασία κι ευελπιστούμε σε επόμενες δράσεις κι από άλλους φορείς που θα ενισχύουν το έργο των εκπαιδευτικών και θα δίνουν επιπλέον κίνητρα στα παιδιά μας να είναι δημιουργικά και να μαθαίνουν τοπική ιστορία.

Διαγωνισμός με θέμα τους Φάρους - Μνήμη Γ. Καμπάνη 

Καλές βόλτες λοιπόν νεαροί ποδηλάτες”.

Η δράση αφιερώνεται στη μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντος καπετάν Γιαννούλη Καμπάνη, χορηγού της αποκατάστασης του Φάρου Γαυρίου Άνδρου.

Η προσφορά των ποδηλάτων έγινε από τον Ανδρέα Χαλά με την υποστήριξη των εταιριών -Γατσούλης Ποδήλατα & -Μεταφορική Κρίτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.