Ευχαριστούμε Σ.Ε.Δ.Α.

Μια ακόμη δράση του Σ.Ε.Δ.Α. που έφερε αποτέλεσμα. Μια δράση που σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς ίσως θα έπρεπε να επεκταθεί και σε άλλα σημεία στο νησί. Η εν λόγω επέμβαση ήταν κάτι περισσότερο από αναγκαία. Ευχαριστούμε Σ.Ε.Δ.Α.

Ευχαριστούμε Σ.Ε.Δ.Α.

Το ρεπορταζ του Σ.Ε.Δ.Α.

“Ύστερα από αιτήματα πολλών φορέων, μεταξύ των οποίων και του Δήμου, προχωρήσαμε στην κλαδονομή των θάμνων και δέντρων που εμπόδιζαν την κυκλοφορία των λεωφορείων και των μεγάλων οχημάτων γενικότερα, στον δρομο προς Άνω Μαίνητες. Η δράση ήταν σε συνεργασία με τον Δήμο που παρείχε φορτηγό για την μεταφορά των κλαδιών, του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαινήτων και του ΚΤΕΛ Άνδρου. Η προσπάθεια ξεκίνησε στις 8.00 και τελείωσε στις 11.30. Ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαινήτων για το κέρασμα που μας πρόσφερε και την ζεστή φιλοξενία. Συνολικά συμμετείχαν από πλευράς ΣΕΔΑ, οκτώ εθελοντές.”

Ευχαριστούμε Σ.Ε.Δ.Α.

Το ευχαριστώ του Συλλόγου Μενήτων

“Κυριακή σήμερα και εθελοντές του Συλλόγου Δασοπυροσβεστών Άνδρου σε συνεργασία με τον Δήμο Άνδρου και το ΚΤΕΛ Άνδρου καθάρισαν τον δρόμο Άνω Μαινήτων προς Στραπουργιές από τους θάμνους και τα κλαδιά των δέντρων που εμπόδιζαν στην κυκλοφορία των οχημάτων.
Για άλλη μια φορά τους ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά τους!!! Να είστε καλά!!!”
Ευχαριστούμε Σ.Ε.Δ.Α.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.