Mε τον Γ. Χατζημάρκο υποψήφια η Ευφημία Βουτσινά

“Την υποψηφιότητα της Ευφημίας Βουτσινά, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Άνδρου.

Η κ. Βουτσινά, Απόστρατη Αξιωματικός (Σμήναρχος), όπου υπηρέτησε σε θέσεις ευθύνης, αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

«Μετά από μία μακρόχρονη εμπειρία σε θέσεις ευθύνης και μια μακρά διαδρομή δια βίου επιστημονικής κατάρτισης σε τομείς όπως συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης, προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας, περιβαλλοντική αστική ευθύνη, αποφάσισα να θέσω ό,τι έχω αποκομίσει από αυτή μου την πορεία μου στην υπηρεσία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο πλευρό του επιτυχημένου Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου. Επιθυμώ να είμαι μέρος της ομάδας του που έχει αποδείξει στην πράξη ότι είναι σε θέση να σχεδιάζει, να προγραμματίζει και να υλοποιεί πλήθος προγραμμάτων και δράσεων για την Άνδρο και όλα τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου».

Βιογραφικό

Η Ευφημία Βουτσινά, κόρη του Πρόδρομου Βουτσινά και της Μαρίας Μαλταμπέ, είναι Απόστρατη Αξιωματικός (Σμήναρχος) της Πολεμικής Αεροπορίας. Μετά από μία επιτυχημένη πορεία στην Πολεμική Αεροπορία, όπου υπηρέτησε σε καίριες θέσεις ευθύνης ως ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας με πτυχίο από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και με πολλές εξειδικεύσεις και πιστοποιήσεις, με διάθεση για δημιουργία και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, αποφάσισε να υπηρετήσει τον τόπο της καταγωγής της, την Άνδρο, με την οποία έχει στενούς δεσμούς και αδιάκοπη παρουσία όλα αυτά τα χρόνια.

Πέρα από την επαγγελματική της δράση και την επιστημονική της κατάρτιση είναι μητέρα τριών κοριτσιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.