Απινιδωτές στο Αλαδινού και εκπαίδευση από το ΕΚΑΒ

Έπειτα από την αγορά δύο απινιδωτών από τον Πολιτιστικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο Αλαδινού και την τοποθέτηση τους στη κεντρική πλατεία του χωριού και μέσα στη στάση στο γεφύρι, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Ιουλίου  η εκπαίδευση πρώτων βοηθειών από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ.

Απινιδωτές στο Αλαδινού και εκπαίδευση από το ΕΚΑΒ

Την εκπαίδευση παρακολούθησαν επίσης οι ξεναγοί του Σπηλαίου, μέλη του ΣΕΔΑ, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και η υποψήφια για τη θέση της Επάρχου Άνδρου Έφη Βουτσινά Μαλταμπέ.

Απινιδωτές στο Αλαδινού και εκπαίδευση από το ΕΚΑΒ

Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο και η προσέλευση του κόσμου σημαντική.

Απινιδωτές στο Αλαδινού και εκπαίδευση από το ΕΚΑΒΟ Σύλλογος Αλαδινού  ευχαριστεί πολύ όλους όσοι παρευρέθησαν και ιδιαίτερα τους εκπαιδευτές Αντώνη Περτέση και Κωνσταντίνο Αυγέρη για την άρτια παρουσίαση.

 

Κατερίνα  Σαλωνίκη Αλαδινού Άνδρος

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.