Η χθεσινή αξέχαστη συναυλία της Ματούλας Ζαμάνη στο ΜΕΘΕΞΙΣ

Μέσα σε έναν εκπληκτικό χώρο που τα συγχαρητήρια δεν είναι ποτέ αρκετά, που ο Κωνσταντίνος και ο Φάνης ονόμασαν ΜΕΘΕΞΙΣ, παρακολουθήσαμε τη συναυλία της ξεχωριστής Ματούλας Ζαμάνη.

Η χθεσινή αξέχαστη συναυλία της Ματούλας Ζαμάνη στο ΜΕΘΕΞΙΣ

Σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής που δυστυχώς δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε στο νησί ιδιαίτερα στην Χώρα, μια ξεχωριστή καλλιτέχνιδα με τη μπάντα της, ήρθε να ξυπνήσει την έννοια της διαφορετικότητας.

Η χθεσινή αξέχαστη συναυλία της Ματούλας Ζαμάνη στο ΜΕΘΕΞΙΣ

Με φωνή που σου ανοίγει διάπλατα την καρδιά, με αφοπλιστική απλότητα και στυλ, απογείωσε τη διάθεση του κατάμεστου χώρου και τσαλάκωσε καθωσπρεπισμούς και σοβαροφάνειες.

Ακούραστη επί 2μισι ώρες τραγουδούσε με το κοινό, με τη δική μας Κατερίνα Πολέμη και τα κορίτσια από το ΚΟΙΝΣΕΠ του Εναλλακτικού Κορθίου κάτω από τη σκηνή, μαζί με εκατοντάδες ντόπιους και επισκέπτες, να απολαμβάνουμε το κέφι και τη γλυκιά αντάρα της.

Η χθεσινή αξέχαστη συναυλία της Ματούλας Ζαμάνη στο ΜΕΘΕΞΙΣ

Εύχομαι ολόψυχα η Άνδρος να ζήσει περισσότερες τέτοιες συναυλίες και μορφές, να αποκτήσει κι άλλα χτίσματα όπως το ΜΕΘΕΞΙΣ και να εκφράζει έμπρακτα τη λέξη πολιτισμός.

Ματούλα Ζαμάνη ευχαριστούμε!

Κατερίνα Σαλωνίκη

Υ.Γ.: Και μια μουσική παρέμβαση

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.