Με φακό που καταγράφει …ταλέντο, ρομαντική αλλά και ευθύβολη στην άποψή της η Αγγελική Στρατή μιλάει μέσα από τις εικόνες που απαθανατίζει ο φακός της και στέλνει μηνύματα ζωής σε ασπρόμαυρο φόντο στην “Ενδοχώρα” της Άνδρου. Εκεί που τέρπεται η γεύση, χαλαρώνουν οι αντιδράσεις και ο νους ταξιδεύει στις εικόνες στους τοίχους. Ιδανική επιλογή για φωτογραφική έκθεση.

Η ανακοίνωση της έκθεσης

Η φωτογράφος Αγγελική Στρατή παρουσιάζει μια επιλογή ασπρόμαυρων φωτογραφιών, που εκτίθεται στον φιλόξενο χώρο του εστιατορίου Ενδοχώρα στη Χώρα της Άνδρου, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2023.

Οι φωτογραφίες χαρακτηρίζονται από το ανθρώπινο στοιχείο που γίνεται μέρος της σύνθεσης. Τραβηγμένες τα τελευταία 10 χρόνια, στην Άνδρο αλλά και σε γειτονικά νησιά και μέρη, οι φωτογραφίες της έκθεσης λένε την ιστορία των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτές, εν γνώση τους ή όχι. 

Διάρκεια έκθεσης : 24 Ιουλίου – 30 Σεπτεμβρίου 2023, 17:00-24:00

Η ασπρόμαυρη γοητεία της Αγγελικής

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.