Το ξύλο είναι η τέχνη του Γιώργου ΕλευθερίουΠαραφρασμένο το θέμα της έκθεσης του Γιώργου Ελευθερίου θα μπορούσε άνετα να είναι “Το ξύλο είναι η τέχνη του Γιώργου Ελευθερίου” ή πως ένα “ξύλινο” αντικείμενο μπορεί να αποκτήσει κίνηση και πνοή.  «WOOD IS ART» λοιπόν από 29 ΙΟΥΛΙΟΥ – 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023 στο Εμπειρίκειο Γυμνάσιο Άνδρου.

 Το Σάββατο 29 Ιουλίου 2023, στις 20:00, ο Στενιώτης καλλιτέχνης Γιώργος Ελευθερίου ανοίγει για άλλη μια φορά την ξύλινη πόρτα του Εμπειρίκειου Γυμνασίου Άνδρου για να παρουσιάσει  τα έργα του.

Πηγή έμπνευσης το ξύλο της Άνδρου αλλά και διάφορα ανακυκλώσιμα υλικά που χρησιμοποιεί ο καλλιτέχνης για να δημιουργήσει κάτι καινούργιο και  καλαίσθητο.

Γιος καπετάνιου ο ίδιος, έχει μια ιδιαίτερη αγάπη για τη θάλασσα και την ναυτική δραστηριότητα η οποία αποτυπώνεται σε πολλά από τα έργα.  (Φάροι , καράβια, πυρογραφίες ιστιοφόρων κ.α)

Τα τελευταία 20 χρόνια ο Γιώργος Ελευθερίου πραγματοποιεί εκθέσεις και έχει καταφέρει να έχει μια σταθερή παρουσία στο χώρο της τέχνης .

Το ξύλο είναι η τέχνη του Γιώργου Ελευθερίου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.