Σε επιφυλακή το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άνδρου

Ανέγγιχτο βγήκε το αυτοκίνητο πάνω στο οποίο έπεσε δέντρο σήμερα 27.7.2023 στη Χώρα πίσω από τον Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Χώρας Άνδρου.

Σε επιφυλακή το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άνδρου

Στο σημείο επιχείρησαν οι άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου για την κλαδονομή και το αίσιο αποτέλεσμα.

Σε επιφυλακή το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άνδρου

Ας σημειωθεί ότι η μυρωδιά του καμένου που “έπνιξε” σήμερα το νησί ήταν -σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και κατόπιν σχετικού ερωτήματός μας μεταφέροντας τα τηλεφωνήματα αναγνωστών μας-  από την πυρκαγιά του Βόλου Μαγνησίας. Ας σημειωθεί ότι σε επιφυλακή και περιπολία βρίσκονται όλα τα αυτοκίνητα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άνδρου εξαιτίας των πυρκαγιών που πλήττουν την χώρα μας τις τελευταίες ημέρες.

Σε επιφυλακή το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άνδρου

Στο μεταξύ αξίζει να αναφερθεί ότι “Ράγισαν καρδιές σήμερα το πρωί στο υπ. Εθνικής Άμυνας κατά τη διάρκεια της ειδικής τελετής προς τιμήν των δύο πιλότων -του σμηναγού Χρήστου Μουλά και του ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη- που έχασαν τη ζωή τους από την πτώση του Canadair στην Κάρυστο.

Για να τιμήσουν τους δύο αδικοχαμένους πιλότους, άπαντες στάθηκαν ακίνητοι και σιωπηλοί στην είσοδο του Πενταγώνου, ενώ σε όλα τα μπαλκόνια του κτιρίου βρίσκονταν στρατιωτικοί από όλα τα Όπλα σε ένδειξη φόρου τιμής.

Σε επιφυλακή το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άνδρου

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το στρατιωτικό προσωπικό του ΥΠΕΘΑ πέταξε στον αέρα τα στρατιωτικά καπέλα αποχαιρετώντας τους δύο ηρωικώς πεσόντες κυβερνήτες, που ρίχτηκαν με αυταπάρνηση στη μάχη ενάντια στην πύρινη λαίλαπα της Καρύστου το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης (25/7).” Πηγή: iefimerida

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.