Αν/τής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ο Γιάννης Βρούτσης

Κανείς δεν μπορεί ν αμφισβητήσει το γεγονός ότι η αποπομπή του κ. Νότη Μηταράκη από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, δρομολόγησε εξελίξεις στη σύνθεση της κυβέρνησης. Στην θέση του κ. Μηταράκη ορκίστηκε το απόγευμα 28.7.2023 ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Γιάννης Οικονόμου. 

Ο πρωθυπουργός επέλεξε για την θέση του κ. Οικονόμου τον Ναξιώτη βουλευτή Κυκλάδων κ. Γιάννη Βρούτση.

Οι κ.κ. Οικονόμου και Βρούτσης ορκίστηκαν στις 7μμ στο Προεδρικό Μέγαρο ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Με συναίσθημα και από καρδιάς ο κ. Βρούτσης σημείωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Πριν λίγο ορκίστηκα Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.
Μεγάλη η ευθύνη, μεγάλη η τιμή, μεγάλες και οι προκλήσεις!
Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό Kyriakos Mitsotakis για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου!
Θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις, για τον Ελληνικό Αθλητισμό, τα ιδεώδη και τις αξίες του!”
 
Αν/τής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ο Γιάννης Βρούτσης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.