“Ukka Lelle” 4 χρόνια στην Άνδρο

Ήταν εκείνο που μας τράβηξε αρχικά την προσοχή. Η ελληνικότητα. Οι καθαρές γραμμές, δωρικές και παράλληλα έγχρωμες, λουσμένες στο φως του Αιγαίου.

“Ukka Lelle” 4 χρόνια στην Άνδρο

Τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα “UKKA LELLE” της Μαριλίνας Δεληγιαννοπούλου τιμούν το ελληνικό καλοκαίρι και το νησί μας. Από 26 Ιουλίου μέχρι 27 Αυγούστου στο Εμπειρίκειο Γυμνάσιο.

“Ukka Lelle” 4 χρόνια στην Άνδρο

Την Άνδρο επέλεξε και φέτος η σχεδιάστρια του brand “UKKA LELLE” Μαριλίνα Δεληγιαννοπούλου για να παρουσιάσει την καλοκαιρινή της συλλογή “CYCLADES – ΚΥΚΛΑΔΕΣ ” η οποία περιλαμβάνει δημιουργίες σε κοσμήματα και αξεσουάρ.  Εμπνευσμένες δημιουργίες που ξεχωρίζουν για την μοναδικότητα και την ποιότητά τους, με γεωμετρικά σχήματα, επηρεασμένα από το φωτεινό ελληνικό καλοκαίρι και την αυστηρότητα της αρχαιοελληνικής γραμμής.

“Ukka Lelle” 4 χρόνια στην Άνδρο

Έτσι από  26/07 – 27/08/2023, στο Εμπειρίκιο Γυμνάσιο στην Χώρα της Άνδρου, στα πλαίσια των εικαστικών εκδηλώσεων, θα φιλοξενηθεί η έκθεση της κ. Δεληγιαννοπούλου για 4η χρονιά, προσβλέποντας στο νησί με την παράδοση στην τέχνη και τον πολιτισμό, που αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές τουριστών από όλο τον κόσμο όχι μόνο για την θάλασσα και την φύση του, αλλά για την ιστορία, την παράδοση, τα πολιτιστικά και καλλιτεχνικά του δρώμενα.

“Ukka Lelle” 4 χρόνια στην Άνδρο

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.