Ένα νοσταλγικό βράδυ στο θέατρο

Κάποτε είχαμε αισθήσεις, ο ουρανός, τα γιούλια, γινόταν μελωδίες, η Αθήνα, η Ελλάδα ζούσε τα μαλλάκια ανακατωμένα, οι προσωπικές σχέσεις γινόταν στίχοι και μελωδίες. Οι καρδιές ήταν ανοιχτές για να ακούσουν, τον Αττικ, τον Σακελλάριο, τον Τραϊφόρο, τον Σουγιούλ, τον Γούναρη, τη Βέμπο, τον Τώνη Μαρούδα.

Ένα νοσταλγικό βράδυ στο θέατρο 

Το κοινό που καταχειροκρότησε την παράσταση “‘Ελα γι’ απόψε” με τους χορωδούς και μαέστρους από την Κοζάνη και την Άνδρο, αυμμετείχε σιγοψυθιρίζοντας σκοπούς, συγκινήθηκε χειροκροτώντας, τραγούδησε κι αναπόλησε.

Ένα νοσταλγικό βράδυ στο θέατρο

Ο Γρηγόρης Βαλτινός ερμήνευσε εξαιρετικά τα κομμάτια με πάθος, συνομίλησε με χιούμορ με το κοινό, διατηρώντας την αστική ευγένεια, επιδεικνύοντας ήθος, τρυφερότητα και συναισθηματισμό.

Ένα νοσταλγικό βράδυ στο θέατρο

Ήταν ένα όμοργο αυγουστιάτικο βράδυ με την πρώτη πανσέληνο του Αυγούστου να συντροφεύει κοινό και χορωδούς.

Ένα νοσταλγικό βράδυ στο θέατρο

Ένα νοσταλγικό βράδυ στο θέατρο

Ευχαριστούμε τον Αλκιβιάδη Τάττο, τον Παντελή Βούλγαρη, τους ανθρώπους που έδωσαν στο νησί μια ευκαιρία στην Τέχνη.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.