Το mail που εφθασε στην εφημερίδα, είναι σαφές, κατηγορηματικό και ευπρεπές. Ενημερώνουμε το κοινό και θεωρούμε ότι οι ιθύνοντες θα “πράξουν τα δέοντα” όπως εύστοχα καταλήγει στο κείμενό του ο κ. Βασιλάκης.

Καλησπέρα σας, 

Σας ενημερώνω ότι τα φώτα στην παραλία του Νειμποριού είναι αναμμένα όλη την ημέρα, επιπλέον ο ξύλινος διάδρομος έχει φθαρεί σε ορισμένα σημεία και είναι έτοιμος να σπάσει με σοβαρό κίνδυνο ατυχήματος… Τα φρεάτια δεν έχουν καθαριστεί, μπροστα στις ταβέρνες τα χορτα είναι μέχρι πάνω και στον κεντρικό δρόμο είναι φραγμενα. Επιπλεον δεν είναι δυνατό τα σκαλια απο την αγορά προς Νειμποριο να μην έχουν χειρολαβές, σημείο απο οπου περνά πάρα πολύς κόσμος. Δεν είναι εικόνα αυτή του νησιού εντός τουριστικής περιοδου.

Στα πλαισια των αρμοδιοτήτων σας να ενεργήσετε άμεσα. 

Με εκτίμηση, 

Θανάσης Βασιλάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.