Ο Στέφανος Κορκολής γιορτάζει τα 35 του χρόνια στην ελληνική μουσική με μία μοναδική συναυλία που θα παρουσιαστεί στην Άνδρο την Κυριακή 13 Αυγούστου στις 21.00 στο Ανοιχτό Θέατρο Χώρας, στο πλαίσιο του 9ου Διεθνούς Φεστιβάλ Άνδρου. Στα πλαίσια της συναυλίας ο εξαιρετικός συνθέτης μίλησε με τον Βασίλη Πομόνη στο ραδιόφωνο του Asteras 92 και η συνέντευξη αναρτάται στην εφημερίδα ΑΝΔΡΙΑΚΗ.

Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα μας παρασύρει σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο με τις μεγάλες επιτυχίες του, που έχουν τραγουδήσει τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως οι Δημήτρης Μητροπάνος, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Νάνα Μούσχουρη,  Γιώργος Νταλάρας, Δήμητρα Γαλάνη, Μαρινέλλα, Μάριος Φραγκούλης, Πάνος Μουζουράκης, Γιώτα Νέγκα, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Αντώνης Ρέμος και πολλοί άλλοι.

Αγαπημένα τραγούδια, ανεξίτηλα στη μνήμη & στην καρδία μας όπως το «Θες», «Κάποιες φορές», «Σβήσε το φεγγάρι», «Δεν είσαι εδώ», «Εκατό φορές κομμάτια», «Σ’ έχω ερωτευτεί» και φυσικά δικές του επιτυχίες όπως το «Σκόνη και θρύψαλα», «Στους πέντε ανέμους», «Το σημάδι του σκορπιού», «Αγάπη παράξενη», «Καρδιά μου λιώνω», «Οι μέρες της φωτιάς», «Χωρίς εσένα» σε ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα γεμάτο συναισθήματα.

Η συναυλία Στ. Κορκολή και η συζήτηση με τον Β. ΠομόνηΜαζί του η ταλαντούχα Σοφία Μανουσάκη, βασική ερμηνεύτρια του Στέφανου Κορκολή τα τελευταία χρόνια, η οποία μεταξύ άλλων μετράει ήδη στο ενεργητικό της δύο διπλούς χρυσούς δίσκους σε έργα Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος δημόσια την αποκάλεσε «αποκάλυψη μεγατόνων».

Μια λαμπρή πορεία τριανταπέντε ολόκληρων χρόνων γεμάτη επιτυχίες και συναισθήματα στο Ανοιχτό Θέατρο Ανδρου με έναν απρόσμενο τρόπο. Η σύμπραξη του Στέφανου Κορκολή με το συγκρότημα του, που αποτελείται από έξι εξαιρετικούς μουσικούς, μας επιφυλάσσει εκπλήξεις δημιουργώντας νέα ακούσματα πάνω στις πολυάριθμες και διαχρονικές επιτυχίες του.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

Κωστής Πυρένης : κιθάρες – τραγούδι

Βασίλης Δεφίγγος: σαξόφωνο – κρουστά

Στέλιος Πασχάλης: τύμπανα 

Βίκτωρ Κουλουμπής: μπάσο

Αχιλλέας Διαμαντής: κιθάρες – τραγούδι

Σάββας Ρακιντζακης: keyboards – ακορντεόν – τραγούδι

Στέφανος Κορκολής: πιάνο, ενορχηστρώσεις, διασκευές, τραγούδι

Ηχοληψία: Δημήτρης Δημητριάδης, Μανώλης Καλλίτσης

Η συναυλία Στ. Κορκολή και η συζήτηση με τον Β. Πομόνη

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.