«Δεν θυμάμαι τον εαυτό μου χωρίς μουσική. Δεν ξέρω πώς είναι ο κόσμος χωρίς μουσική. Δεν ξέρω να ζω χωρίς μουσική. Με αυτή την έννοια, η μουσική έχει ως τώρα προσδιορίσει κάθε βήμα, κάθε χρώμα, κάθε μυρωδιά, κάθε συναίσθημα, κάθε πράξη στη ζωή μου, εκούσια ή ακούσια. Δεν αγαπώ τη μουσική, δεν την ερωτεύομαι, ζω μέσα της, είμαι εκείνη και είναι εγώ». Γ.Εμ. Λαζαρίδης

Τον διεθνούς φήμης πιανίστα και συνθέτη Γιώργο Εμ. Λαζαρίδη και τον βιολοντσελίστα Χρίστο Γρίμπα φιλοξενεί απόψε 11.8.2023 το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου, στο Ανοιχτό Θέατρο. Ο Γιώργος Εμ. Λαζαρίδης μίλησε με τον Βασίλη Πομόνη, στο ραδιόφωνο του Asteras 92 και όπως πάντα η “ΑΝΔΡΙΑΚΗ” φιλοξενεί την συνέντευξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.