Οι ευχές της Α. ΒρεττούΟ Δεκαπεντάγουστος, η Κοίμηση της Θεοτόκου είναι για εμάς όλους, το Πάσχα του καλοκαιριού. 

Γιατί είναι γιορτή επανένωσης της μεταστάσης και αναληφθείσας Θεομήτορος με τον Υιό της, που ακολουθεί τον θάνατο της κοίμησης .

Είναι γιορτή νέας ζωής.

Στην Άνδρο, στις Κυκλάδες, στο Αιγαίο, σε όλη την Ελλάδα αλλά και όπου υπάρχει ελληνισμός, γιορτάζουμε με λαμπρότητα τη μέρα αυτή, τιμώντας την Υπέρτατη Μητέρα όλων μας, που σε κάθε δύσκολη στιγμή καταφεύγουμε για βοήθεια, την Υπέρμαχο Στρατηγό προστάτιδα των υπερασπιστών του έθνους μας, το ιερότερο και γλυκύτερο πρόσωπο της Ορθοδοξίας με τα πάμπολλα τοπικά προσωνύμια, δείγμα αγάπης και σεβασμού. 

Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και εορτάζουσες, σε όλους τους συμπολίτες μας, σε όλους τους Έλληνες, σε όλους τους συνανθρώπους μας, που θα βρούν καταφύγιο κι ελπίδα στη μεγάλη ζεστή αγκαλιά της. 

Χρόνια Πολλά!! 

Η Παναγιά μαζί μας. 

Άννα Λ. Βρεττού

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Άνδρου Συνδυασμός Γιώργου Χατζημάρκου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.