Την ώρα που η χώρα μας βρίσκεται σε πύρινο κλοιό και χιλιάδες συμπολίτες μας δοκιμάζονται, o απερχόμενος δήμαρχος Λοτσάρης, κάνοντας μια απέλπιδα προσπάθεια, προχώρησε στην υπογραφή «μνημονίου συνεργασίας», με έργα που υπόσχεται ότι θα κάνει στον Πιτροφό, την επόμενη 5ετία, σαν αυτά που είχε υποσχεθεί και την προηγούμενη!

 
Τάζει τσιμεντοστρώσεις σε όλες τις εκκλησίες του χωριού, χωρίς να ξέρει καν πόσες είναι. Τάζει τσιμεντόστρωση στη πηγή της Φλέας, όταν για πρώτη φορά το χωριό έμεινε χωρίς νερό, από τις ακαθάριστες πηγές.
Τάζει, ύστερα από μια ολόκληρη 4ετία βρωμιάς και δυσωδίας στο δεματοποιητή, ότι θα μεταφέρει τα σκουπίδια στην Πλούσκα. Την ίδια στιγμή όμως δεν έχει κάνει τίποτα προκειμένου να συμβαδίζει με τους περιβαλλοντικούς όρους του έργου και το έργο είναι κυριολεκτικά στον αέρα, αφού δεν ξέρουμε αν πληρούνται οι συνθήκες της ΜΠΕ, που έχει ορίσει το ΠΕΣΠΑ και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ν. Αιγαίου. Μιλάει για ΧΥΤΑ, ενώ είναι ΧΥΤΥ, εκτός και αν σκοπεύει να το αλλάξει και αυτό.
Με περίσσιο θράσος τάζει «εκτός εορτής» τα πάντα και την ίδια ώρα έχει αφήσει το χωριό στο έλεος του θεού. Άφησε ασυντήρητα τα μονοπάτια, ακαθάριστες τις πηγές και τις δεξαμενές ύδρευσης, με αποτέλεσμα για πρώτη φορά στα χρονικά να μείνει για ώρες χωρίς νερό ολόκληρο το χωριό. Δεν έδωσε την ΣΑΤΑ στο τοπικό συμβούλιο και έκανε τα πάντα για την συνεχή καύση σκουπιδιών, γεμίζοντας την ατμόσφαιρα με διοξίνες και θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών.
Κοροϊδεύει τους πολίτες της Άνδρου, υποτιμώντας τη νοημοσύνη τους και προκαλώντας το κοινό αίσθημα. Η συγκεκριμένη πράξη της υπογραφής δήθεν «μνημονίου συνεργασίας» σε ένα απλό χαρτί Α4, εκτός του ότι δεν έχει καμιά νομική συνέπεια για τον ίδιο, αποτελεί ένα ξεκάθαρο παραπλανητικό, φθηνό επικοινωνιακό κόλπο, που στόχο έχει να καλύψει τις τεράστιες προσωπικές του ευθύνες, την ανεπάρκεια και την απραξία της τελευταίας 4ετίας.
Στην προσπάθειά του να βρει υποψηφίους και να «ψαρέψει ψήφους», έχει ανακαλύψει τώρα τα μνημόνια και τα ταξίματα παντός είδους.
Η Άνδρος δεν χρειάζεται γελοία μνημόνια! Δεν χρειάζεται προχειρότητα και γονατογραφήματα της τελευταίας στιγμής. Το ΝΑΙ σε όλα και έπειτα το ΤΙΠΟΤΑ του συστήματος Λοτσάρη, δεν πείθει πια.
Η Άνδρος χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα, με σχέδιο και στόχους. Για να τελειώνουμε οριστικά με την μιζέρια, την ασυδοσία, το ψέμα και τον λαϊκισμό στο νησί μας.
Οι κουτοπόνηρες υποσχέσεις για τις οποίες δεν θα λογοδοτήσει κανείς στο τέλος, μόνο μας υποτιμούν και προκαλούν.
Κύριε Λοτσάρη, έστω και τις τελευταίες εβδομάδες της δημαρχίας σας, επιτέλους σοβαρευτείτε…
Ανοιχτοί Ορίζοντες: Οι πολίτες της Άνδρου δεν θέλουν άλλα Μνημόνια υποκρισίας!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ποια είναι η ΜΠΛΟΥΣΚΑ; Μήπως εννοεί την ΠΛΟΥΣΚΑ; Είναι τέτοια η σοβαρότητα του Δημάρχου που δεν γνωρίζει ούτε τα ονόματα των περιοχών της Άνδρου. Το μνημόνιο αυτό θα το δείξει και στους Υδρουσαίους ή εκεί υπάρχει άλλο μνημόνιο με το οποίο υπόσχεται παραμονή των σκουπιδιών στην Σταυροπέδα;

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.