Αστεία λεζάντα, ηχηρό μήνυμα: ARTISAN

Η έκθεση των παιδιών της ARTISAN φέτος εκτός από δημιουργική πνοή  έχει και αλληλέγγυα φωνή. Οι καλλιτεχνίες  των παιδιών εν είδη αφήγησης και συμπαράστασης μαζί. Χρωματιστές ιστορίες με αστεία λεζάντα  και ηχηρά μηνύματα! 

Γράφει η Αριστέα Γράβου:

Με την έκθεση μας φέτος θέλουμε και πολύ πρακτικά να δηλώσουμε την συμπαράσταση μας στο Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων για την άδικη επίθεση που δέχονται καθώς και την έξωση που προσπαθούν να τους επιβάλλουν.

Στο κτίριο του ΣΕΑ στην ερμού έχουμε παρουσιάσει το 2012 και 2013 εικαστικές μας δράσεις και έχουμε συμμετέχει σε εκθέσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία και πάντα με άψογη συνεργασία. Έτσι τιμούμε τη συνεργασία μας και το έργο τους.

Οι ιστορίες μας αφηγούνται πάντα τη δύναμη του πνεύματος, της ψυχής και το μεγαλείο της δημιουργίας του ανθρώπου. Όταν όμως η δύναμη της εξουσίας θέλει να υποτάξει το πνεύμα και την ελευθερία και κάθε γόνιμη δημιουργικότητα, είναι ανάγκη να αναλάβουμε δράση. αλλά και την ευθύνη όσων υποστηρίζουμε.

Σας περιμένουμε στο εργαστήριο μας ARTISAN LAB 19:00-21:00 μέχρι τις 28 Αυγούστου.”

 Πολιτιστικό Δίκτυο Τέχνης Και Εκπαίδευσης

           ΑRTISAN ART IS A NEED

                        Δημιουργός 

                     Αριστέα Γράβου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.